Shazam filminin setinden yeni bir görüntü Instagram'da paylaşıldı

Hakan Hervenik 21.12.2017 - 14:00
Asher Angel, Instagram'da setten bir görünü paylaştı.

Shazam filminin çekimleri son hızı ile devam etmekte. Dün filmin kadrosuna The Walking Dead'de rol alan Cooper Andrews katılarak filmin kadrosunu biraz daha büyütmüştü. Bugün ise filmde Shazam'ın çocuk hali olan Billy Batson'a hayat veren Asher Angel, Instagram'da setten bir görünü paylaştı. Hikayesine eklediği fotoğrafta bulunduğu setin fotoğrafını paylaşan Angel, altına da Shazam hashtag'ini eklemiş.

Shazam setinden bir fotoğraf geldi

Shazam filminin setinden yeni bir görüntü geldi

Shazam kimdir?

Shazam, Fawcott Comics tarafından 1939 yılında Bill Parker tarafından ilk olarak Captain Thunder adıyla tanıtılan bir karakterdir. Başta 6 farklı güce sahip olan 6 kahraman olarak düşünülse de daha sonra vazgeçilmiş. Daha sonra, Fawcett Comics çizerlerinden birisi Captain Marvelous ismini öneriyor ve daha sonra bu isim kısaltarak Captain Marvel ismiyle yoluna devam ediyor.

Karakterin başlangıç hikayesi ise şöyledir: Billy Batson'ın ailesi Black Adam tarafından öldürülür. Aradan zaman geçer ve Batson bir şekilde hayatına devam eder. Shazam isimli bir büyücü tarafından kaçırılan Batson, bu büyücünün güçlerini kendisine vermesi sonucu Captain Marvel haline gelir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shazam filminin setinden yeni bir görüntü geldi
İlginizi Çekebilir