Sherlock Holmes The Awakened Remake için ilk video geldi

Alparslan Gürlek 5.08.2022 - 12:05
Orijinal oyunu 2007'de çıkan ve Sherlock Holmes ile Cthulhu mitosunu buluşturan Sherlock Holmes The Awakened Remake projesi için ilk fragman yayınlandı.

Frogwares dün Sherlock Holmes The Awakened Remake projesi için oyuncularla ilk görüntüleri paylaştı. Orijinal oyun 2007'de çıkmıştı ve hikayesi Sherlock Holmes ve Cthulhu temalarını bir araya getirecek şekilde karşımıza çıkmıştı. Sherlock Holmes The Awakened Remake ise ilk oyundan 15 yıl sonra Unreal Engine 4 ile yeniden karşımıza çıkacak.

Sherlock Holmes The Awakened Remake için ilk görüntüler

Bu remake projesinde bütün nesnelerin modelleri ve dokuları yenilenmiş. Aynı zamanda yeni animasyonlar ve ara sahneler de göreceğiz. Oynanışa ise yeni soruşturma mekaniklerinin eklendiği belirtiliyor. Buna ek olarak oyunun hikayesinde de küçük düzenlemeler yapılmış. Öyle ki yeni oyunda Sherlock Holmes daha genç şekilde karşımıza çıkacak.

Sherlock Holmes The Awakened Remake projesinde isteğe bağlı yan görevler, baştan tasarlanmış bir kullanıcı arayüzü, üçüncü şahıs kamerada bazı değişiklikler ve bunlara ek olarak birçok yaşam kalitesi iyileştirmesi yer alacak.

Sherlock Holmes The Awakened Remake için ilk video geldi

Son zamanlarda ön plana çıkan remastered ve remake oyunlar konusunda tartışmalar mevcut olsa da, The Awakened remake sürümü yapılması gereken oyunlardan biriydi. Herkesin bir yerlerde sevgi beslediği Sherlock Holmes teması ve korku unsurlarıyla Lovecraft evreninin birleştiği bu oyun 2023 yılında çıkacak. Henüz tam bir çıkış tarihi verilmedi ancak PlayStation, Xbox, Nintendo konsollarının yanı sıra PC platformu için de yayınlanacak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 15:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2022 12:39
Please Turkish ???? subtitle:)
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2022 00:40
Cvp için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar sağolun sevindim
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2022 16:54
Bu adamlar önceki sherlock ve sinking city'de de Türkçe dil desteği vermişti. Çalışanlar arasında da Türkler var. Ayrıca sinking city haritası istanbul kapalı çarşının uydu görüntüsünün üzerine çizilmiş. O kadar seviyorlar bizi :D
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2022 14:15
Steam mağazasında, desteklenen diller arasında Türkçe de var hocam :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sherlock Holmes The Awakened Remake için ilk video geldi
İlginizi Çekebilir