Shin Megami Tensei'nin 25. yılı yeni bir site ile kutlanıyor

Hürcan Köse 10.01.2017 - 10:05
Bir sonraki SMT oyunu için ipuçları ortaya çıkıyor
JRPG türünün liderlerinden olan Shin Megami Tensei'nin 25. yaşını doldurması üzerine yapımcı ve yayıncı firma Atlus, seri için yeni bir site açtı. Üstelik siteyi açtığımızda gördüğümüz başlıkta "25. yıldönümü projeleri" ibaresi ile karşılaşıyoruz. Çoğul eki var, ona dikkat edelim.

Sitede çok bir şey görünmüyor ancak karşımıza çıkan 25. yıl logosunu incelediğimizde, logonun dört köşesinde I, II, III ve IV olarak serinin dört oyununu ve yanlarında da çıkış tarihlerini görüyoruz. En üstte de bir "Next" ifadesi var. O da büyük ihtimalle bir sonraki Shin Megami Tensei oyununu gösteriyor.

Shin Megami Tensei'nin 25. yılı yeni bir site ile kutlanıyor
Geçtiğimiz senenin Aralık ayında Shin Megami Tensei IV: Apocalypse'in yapımcı koltuğunda oturan Kazuyuki Yamai, 2017 yılında Shin Megami Tensei serisi için çok önemli bir şeyin gerçekleşeceğini söylemişti. Açılan bu site, Yamai'nin bahsettiği büyük gelişmenin bir başlangıcı olabilir diye düşünüyoruz.

Henüz sitede başka bir bilgi yok ancak önümüzdeki günlerde Atlus'un ağzındaki baklayı çıkarıp JRPG severleri sevindirecek haberler vereceğini umuyoruz. Şahsen serinin dört oyununu yüksek çözünürlüklü bir şekilde PlayStation 4'te görmeyi isterdim. Özellikle son oyunun yalnızca 3DS'e çıkarak grafiksel ve oynanış bakımından oldukça sınırlı kalması sebebiyle hiçbir zaman bitiremediğim için PlayStation 4'e çıkmasını gönülden istiyorum. Elbette bunlar bir yana dursun, Atlus direkt olarak Shin Megami Tensei V duyurusunu bile patlatabilir. Bekleyip göreceğiz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shin Megami Tensei'nin 25. yılı yeni bir site ile kutlanıyor
İlginizi Çekebilir