Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Açıklamalar

Tunay Şahin 27.11.2023 - 14:26
Silent Hill 2 Remake geliştirilmeyedevam ediyor. Bloober Team, Konami'nin kontrolünde olan pazarlama stratejisi nedeniyle bilgi veremediği için oyunculara sabretmelerini söyledi.

Konami'nin Ekim 2022'de resmen duyurduğu Silent Hill 2 Remake, o zamandan beri fazla bilgi, görüntü ya da video ile desteklenmedi. Oyun topluluğu arasında projenin gelişim sürecinin durduğuna dair endişeler artarken, geliştirici Bloober Team, durumu açıklayan bir açıklama yaptı.

Bloober Team: Silent Hill 2 Remake İçin Sabretmelisiniz

Bloober Team, Silent Hill 2 Remake'in gelişim sürecinin başarılı bir şekilde devam ettiğini belirtiyor. Oyunun pazarlama stratejisinin tamamen Konami'nin kontrolünde olduğunu ve kendilerinin daha fazla bilgi paylaşamadıklarını, çünkü Konami ile olan anlaşmalarının bu durumu kısıtladığını vurguluyorlar.

Oyunun yeniden yapımı için Unreal Engine 5 teknolojisi kullanılacak. İlk fragmanda yer alan görseller, oyuncular arasında büyük bir heyecan yarattı. Bloober Team'in bu çarpıcı görsel kaliteyi devam ettirip ettiremeyeceği merak konusu. Ayrıca, grup Ekim ayında PC sistem gereksinimlerini de paylaştı. Oyunun, NVIDIA RTX2080 grafik kartıyla 1080p çözünürlükte, yüksek ayarlarda ve saniyede 30 kare hızında çalışabileceği belirtilmişti. Unreal Engine 5'in gereksinimleri göz önünde bulundurulduğunda, bu özelliklerin PC sürümünde nasıl uygulanacağı da ilgi çekici bir nokta.

Baş karakterin seslendirme sanatçısının Haziran 2023'te yaptığı açıklamaya göre, Silent Hill 2 Remake için 2024 başlarında bir çıkış tarihi planlanıyor. Bu, oyuncuların oyun hakkında daha fazla duyuru ve teaser beklemelerinin nedenini açıklıyor. Ancak, oyun için resmi bir çıkış tarihi henüz belirlenmemiş durumda. TGA 2023'te yeni bir fragmanın yayınlanması olasılığı da gündemde.

Sonuç olarak, Silent Hill 2 Remake gelişim sürecinde bir duraklama yaşamıyor. Ancak, projenin daha fazla detayının ne zaman paylaşılacağı konusunda tek yetkili Konami.

Bloober Team: Silent Hill 2 Remake İçin Sabretmelisiniz

"Bloober Team olarak, Konami'nin Silent Hill serisine yönelik planlarının bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Ortağımızla birlikte, Silent Hill 2'nin yeniden yapımının en yüksek kaliteye ulaşmasını sağlamak için özenle çalışıyoruz.

Geliştirme ekibimiz adına, yapımın sorunsuz ve programımıza uygun bir şekilde ilerlediğini açıklamak isteriz. Dünyanın dört bir yanındaki birçok oyuncunun oyunla ilgili haberleri sabırsızlıkla beklediğini anlıyor ve bağlılığınızı takdir ediyoruz.

Ancak, biraz daha sabırlı olmanızı rica ediyoruz. Oyunun yayıncısı olarak Konami daha fazla bilgi paylaştığında, bu bekleyişe değeceğinden eminiz.

Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz!"

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.11.2023 20:56
Çok üzgünüm ama bu oyun baştan aşağı çöp olacak. Silent Hill serisinin hiç bir zaman bahtı olmamıştır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 27.11.2023 18:12
fiyatı ne olacak asıl merak ettiğim bu.çok ama çok iyi olsa bile 1500-2000 tl vermem bir oyuna hele remake bir oyuna.anlık ekonomi ve dolar /TL paritesine göre söylüyorum bunu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.11.2023 15:17
Sanki remake takan var, yeni harika bir oyun çıkartacaklarmış gibi de sabretmelisiniz diyor. Fareleri aslan gibi pazarlıyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Açıklamalar
İlginizi Çekebilir