Silent Hill: Ascension detayları çok yakında geliyor

Ersin Kılıç 17.07.2023 - 14:11
Oyunun yapım stüdyosu olan Genvid Entertainment, 21 Temmuz Cuma günü San Diego Comic-Con'da yeni Silent Hill: Ascension detayları paylaşacak.

Oyuncuların seçimi ile şekillenecek bir hikayeye sahip olan Silent Hill: Ascension detayları çok yakında karşımıza çıkacak. Yapılan açıklamaya göre oyunun yapım ekibi olan Genvid Entertainment, 21 Temmuz Cuma günü TSİ 21:30'da San Diego Comic-Con'da oyunun yeni detaylarını paylaşacak. Konami'den konu ile ilgili yapılan resmi açıklama şu şekilde;

Silent Hill: Ascension detayları San Diego Comic-Con'da gelecek

Serinin hayranları, son yılların en önemli korku, macera ve süper kahraman serilerinden bazılarının arkasında yer alan yöneticilerin yaklaşan heyecan verici projelerine göz atma fırsatı elde edecek. Katılımcılar, kaçırılmaması gereken bu panelde Gearbox Entertainment’la ilgili gelişmeler ve Konami Digital Entertainment & Bad Robot Games'ten yakında çıkacak olan SILENT HILL: Ascension serisiyle ilgili haberler almanın yanı sıra DC Başkanı, Yayıncı ve Baş Yaratıcı Sorumlusu Jim Lee tarafından verilecek çok özel bir duyuruya da tanıklık edecekler.

Silent Hill: Ascension detayları çok yakında

Pop kültür komedi şirketi Kinda Funny'nin kurucu ortağı Greg Miller’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek panelde Genvid, yaklaşan projelerinde anlatı, karakterler ve lore’a yönelik benzersiz yaklaşımından bahsedecek ve izleyicilerin dünyayı etkileyen önemli kararlar alma yetkisine sahip olduğu serileri hakkında bilgiler verecek. Üzerinde konuşulacak yapımlardan biri de 2023’te yayınlanacak, Konami Digital Entertainment, Bad Robot Games ve Behaviour Interactive iş birliğiyle geliştirilen SILENT HILL: Ascension.

“SILENT HILL: Ascension duyurumuza çok olumlu dönüşler aldık ve panele katılacak olanlar hem bu heyecan verici deneyimle ilgili hem de diğer çalışmalarımızla ilgili en son gelişmeleri görme fırsatı elde edecek,” şeklinde konuşan Genvid Entertainment Baş Kreatif Sorumlusu Stephan Bugaj sözlerine, “Ayrıca büyük duyurularımız var, bu nedenle ayrıntıları herkesten önce öğrenme ve çok özel bir hediyeyi ilk alan kişi olma fırsatını kaçırmayın derim,” şeklinde devam etti.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 05:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2023 10:34
çizgi filmden kim korkar ki?
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2023 14:19
Anlaşılan sen hiç Bugs Bunny izlemedin. Koy kendini Duffy Duck'ın yerine, kafana piyano mu düşmez, gagan mı ters dönmez, Bunny yüzünden başına gelenler ne kadar da korkunç.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Silent Hill: Ascension detayları çok yakında
İlginizi Çekebilir