Silent Hill: Ascension Fragmanı ve Yeni Detaylarıyla Karşımızda

Murat Olcan 17.10.2023 - 16:41
Silent Hill: Ascension Fragmanı yayınlandı. İki ailenin korku dolu hikayesinde buluşuotuz İlk bölüm 1 Kasım'da yayında olacak.

Silent Hill: Ascension fragmanı yayınlandı. Silent Hill: Ascension'ın prömiyeri bu ayın ilerleyen günlerinde gerçekleşecek ve Genvid Entertainment ile Konami Digital Entertainment, bu etkileşimli deneyim için ilk fragmanı yayınladılar. Silent Hill franchise'ının yeni bir yorumu olan Ascension, "iki aileyi kapsayan karmaşık yaşamları takip edecek; ürkütücü vizyonlar ve korkunç yaratıklar tarafından kovalanan ve lanetin eşiğine getirilen bu aileleri bir araya getirecek." Dizi için ilk fragman, izleyicilere Astrid Johansen'i tanıtarak bu hikayeye dair bazı ipuçları sunuyor. Johansen, oğlunu öldürmekle suçlanır ancak suçu reddeder, hikayenin nasıl gelişeceği ise henüz görülmeyi bekliyor.

Silent Hill: Ascension Fragmanı Yayınlandı

Silent Hill: Ascension'ın merkezindeki iki aile, Pennsylvania'daki Hernandez ailesi ve Norveç'teki Johansen ailesidir. Şu an için hayatlarının nasıl kesişeceği belirsiz olsa da her iki ailenin de ürkütücü vizyonları vardır. Genvid Entertainment, hikayenin merkezinde bir kült olduğunu da ima etti ve bu iki ailenin üyeleri için "hayatta kalmanın, en karanlık içgüdülerini aşmalarına bağlı olduğunu" belirtti. Fragmanın da belirttiği gibi, izleyiciler, Silent Hill: Ascension'daki bu karakterlerin bu içgüdülerini aşabilme konusundaki doğrudan etkisi olacak; dizi günlük canlı hikaye sahnelerine sahip olacak ve takip eden bölümler izleyici kitlesinin kolektif kararlarına bağlı olarak değişecek.

Silent Hill: Ascension Yayın Tarihi ve İzleme Yeri

Silent Hill: Ascension'ın ilk bölümü 1 Kasım 2023 tarihinde TSİ 18:00'de yayınlanacak. İzleyiciler, bunu canlı izleyebilir ve Silent Hill: Ascension uygulaması üzerinden katılabilirler (App Store veya Google Play aracılığıyla), veya resmi web sitesinde izleyebilirler. Bugün Genvid Entertainment ayrıca haftalık paketlenmiş bölümlerin PlayStation 4 ve PlayStation 5 üzerinden Sony Pictures Core uygulaması aracılığıyla kullanılabilir hale getirileceğini duyurdu. Bu paketlenmiş bölümler, Bravia TV'ler üzerinden Bravia Core uygulaması aracılığıyla da kullanılabilir ve seçili Xperia telefon kullanıcıları da bunları Xperia için Bravia Core uygulaması üzerinden izleyebilirler. Bu bölüm paketleri sonradan paketlenmiş olacakları için bu izleyicilerin hikayeye etki etme şansı olmayacak.

Silent Hill: Ascension Fragmanı Yayınlandı

Silent Hill: Ascension Fragmanı Yayınlandı

İlginizi Çekebilir: Silent Hill: Ascension Detayları

Değişen Bir Deneyim

Genvid CEO'su Jacob Navok, Silent Hill: Ascension'ı övdü ve hatta kendisinin bile dizinin nasıl sona ereceğini bilmediğini belirtti.

Navok, "Silent Hill: Ascension gibi bir deneyim daha önce hiç yaşanmadı," dedi. "Bu bir oyun değil, izleyicilerin birlikte kararlar aldığı etkileşimli bir yayın dizisi. Ben bu projenin yürütücü yapımcısı olsam da, nasıl biteceğini bilmiyorum. Bu sizin elinizde. Ve ürettiğiniz içerik, dünya genelinde Sony Pictures, Google, Apple ve diğerleriyle olan ilişkilerimiz aracılığıyla yayınlanacak. Her gün Silent Hill: Ascension'a katılmak, bir daha asla gerçekleşmeyecek bir tarihin parçası olmanız anlamına geliyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 07:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2023 12:03
Oyun zanettin bakıyorum, dizisi filmi gram ilgilendirmiyor, geçiniz.
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2023 19:49
Silent Hill 2 remake çıkacak ama tarihi belli değil. Türkçe hariç 14 dili destekliyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2023 22:45
biz oyunu bekliyoruz adamlar dizi fragmanı yayınlıyor..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Silent Hill: Ascension Fragmanı
İlginizi Çekebilir