Silent Hill bestecisi 'Bu yaz duymak istediğiniz bir proje duyuracağız'

Ersin Kılıç 5.02.2021 - 12:34
Silent Hill oyunlarının yanı sıra birçok başarılı oyun müziğinde parmağı bulunan Akira Yamaoka, beklentilerimizi arttıran bir açıklamaya imza attı.

Silent Hill müzikleri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve oyun müzikleri denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Akira Yamaoka yeni bir açıklama yaptı ve beklentilerimizi adeta bir kez daha körüklemiş oldu. Yaz aylarında içerisinde yer aldığı yeni bir projenin duyurulacağını belirten Yamaoka, bu projenin 'duymak istediğimiz' bir oyun olduğunun altını çizmiş. Akıllara ilk gelen oyun ise tabi ki yeni Silent Hill oldu.

Akira Yamaoka yeni bir proje hazırlığında olduğunu belirtti

Son olarak The Medium oyununun müziklerine imza atan Akira Yamaoka, Al Hub Youtube kanalında katıldığı bir söyleşide, yer aldığı diğer projelerle ilgili de bazı bilgiler vermiş. Gelen sorular üzerine büyük bir hayran kitlesine sahip bir oyun duyurusundan bahseden Akira Yamaoka "Bu yaz muhtemelen yapılacak bir duyuru ile karşılaşacaksınız. Ve sanırım bu proje duymak isteyeceğiniz bir oyunun duyurusu olacak" ifadelerinde bulunmuş

Bu konuda daha fazla ayrıntı verilmese de mevcut röportaj videosu yayınlandıktan kısa bir süre sonra yayından kaldırılmış. Bu da Akira Yamaoka'nın aslında söylememesi gereken bir açıklamaya imza attığını işaret ediyor olabilir. Henüz bilinmeyen bir proje olsa açıkçası bu şekilde bir aksiyon alınacağını düşünmüyoruz. Bu durum bile yeni Silent Hill dedikodularını alevlendirecek bir aksiyon yaratmış denebilir.

Diğer taraftan daha önce de Team Silent ekibinin ilk üyelerinden biri olan sanat yönetmeni Masahiro Ito, eski ekip ile yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını dile getirmiş ve bu projenin iptal edilmemesini umduğunu dile getirmişti. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2021 09:21
Bence silent hill 1 için remake gelse güzel olur. Zamanında şimdi ki pek çok korku oyununa beş çekerdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2021 23:21
Real reis'ten SON DAKİKA:
2018'den beri kullandığım sony A1 OLED 55 inçlik tivime son verip,yine sony'nin A90J BRAVIA XR 65 inç ile yola devam etme kararı aldım,gönül isterdiki sony ps5'ine adam gibi donanım koyup oyunları gerçek hayat kalitesinde çalıştırsın maalesef yine olmadı ps6 da bakalım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2021 13:04
Pt tarzında olursa olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Silent Hill bestecisi 'Bu yaz duymak istediğiniz bir proje duyuracağız'
İlginizi Çekebilir