Skull & Bones için daha fazla detay açıklandı

Alparslan Gürlek 1.08.2022 - 13:36
Skull & Bones detaylarıyla ilgili yeni bir röportaj sayesinde çok kıymetli bilgiler ortaya çıktı. Oyunun direktörü güzel açıklamalar yapmış.

Ubisoft'un uzun zaman sonra tekrar gündeme gelen ve artık çıkış tarihini dahi bildiğimiz korsan temalı Skull & Bones oyunu için geliştiriciden açıklama geldi. Projenin direktörü olarak görev alan Ryan Barnard yeni açıklamalara yer verdi.

Skull & Bones oyununda "kendi hikayemizi yazmamız" isteniyor

TrueAchivements tarafından Barnard ile yapılan bir röportajda kendisine oyunun detayları hakkında güzel sorular sorulmuş. Barnard'ın yaptığı açıklamalara göre Skull & Bones hikaye odaklı bir oyun olmayacak ancak oyuncular, Kingpins adı verilen NPC karakterlerden küçük hikaye parçaları öğrenebilecekler. Bu sayede kontratları alırken aynı zamanda oyunun dünyasına dair bazı hikayeleri görebilecekmişiz. Barnard "Oyunun altında yatan ve evrenini konu alan bir hikayesi var ancak ana odağı buna vermedik" diyor.

Oyunun mekanikleri hakkında sorular sorulduğunda da "karada da çok fazla oynanış mekaniği var; üretim yapacaksınız, geminizi güçlendirip sosyalleşecek ve aynı zamanda ambarınızı ve kaptanınızı özelleştirebileceksiniz" diye yanıtlıyor. Karada savaş mekaniği içermeyecek oyunun tamamen deniz savaşlarına odaklandığını da ekliyor. Bu durum daha önce oyunculardan tepkiler toplamıştı.

Skull & Bones için güzel detaylar ortaya çıktı

Skull & Bones'u, Sea of Thieves gibi oyunlardan ayıran ise Barnard'ın da tabiri ile "çok çeşitli deniz savaşı ve rol yapma elementlerine sahip oluşu" olarak vurgulanmış. Oyuncuların kendi hikayelerini yazarken bir yandan gelişip ilerleme kaydetmeleri hissinin yoğun olacağı söyleniyor.

Skull & Bones çıkış tarihi 8 Kasım 2022 olarak duyuruldu. Ubisosft'un beklenen yapımı PS5, Xbox Series X / S ve PC için çıkacak. Oyun çıktıktan sonra ise ücretsiz içeriklerle desteklenecek. Oyuncular arasında popüler olan içeriklere yönelerek bu konuda da bir plan yaptıklarını söylüyorlar.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 08:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 3.08.2022 06:09
Baştan sona yanlış kararlar alınmış bir yapım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2022 11:01
Gemiye yeterince hasar verip adam gibi bordalama yapamayacaksak, arkadaşlarımızla aynı gemide seyehat edemeyeceksek, adalara çıkarma yapıp PVE+PvP savaşlarına katılamayacaksak ne anlamı var korsan oyununun?

AC4 Black Flag'in coop'u bile daha iyi olurdu :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2022 10:06
Yav bu oyun tutmaaaaaz kendini bosuna kandırma ubisoft
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2022 07:41
Bi ubisoft oyunu ne kadar güzel olabilir. Kisitli bir AC gibi duruyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2022 20:24
ilk göstediklerinde sadece gemi savaşıydı. şimdi oyuna karaya gitme mekaniği eklenmiş ama hala gemi savaşı. boşa ertelenmişe benziyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skull & Bones için güzel detaylar ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir