Skull & Bones PC sürümü özellikleri açıklandı

Ersin Kılıç 26.08.2022 - 12:13
Ubisoft yaptığı açıklama ile Skull & Bones PC sürümünün ışın izleme, DLSS ve FSR gibi teknolojileri destekleyeceğini duyurdu.

Ubisoft'un uzun süredir geliştirme aşamasında olan oyunu Skull & Bones PC sürümü için bazı detaylar açıklandı. Firma bildiğiniz gibi oyunun geliştirme aşamasından memnun kalmamış ve büyük bölümünü yeni baştan ele alarak geliştirme sürecine devam etmişti. İşte uzun süredir yapım aşamasında olan oyun için Gamescom fuarında yeni bilgiler ve video da geldi.

Skull & Bones PC sürümü birçok teknolojiyi destekleyecek

Skull & Bones PC sürümü özellikleri açıklandı

Oyuncuların uçsuz bucaksız denizlere yelken açacağı oyun ışın izleme teknolojisi ile birlikte NVidia tarafında DLSS, AMD tarafında ise FSR desteğine sahip olacak. Ayrıca fps kilidine yer olmayacağı 4K çözünürlük dışında geniş ekran desteği bulunacağı da gelen bilgiler arasında. Yine özelleştirme tarafında da oyunculara büyük bir özgürlük sunulacağı belirtilmiş.

Bunun dışında oyundaki eşleştirme sistemi üzerinde de yoğun bir şekilde durulduğu söyleniyor. Ubisoft, oyuncuların Infamy seviyelerine ve PvP tercihlerine göre sunuculara yerleştirileceğini ve rahatsız edici davranışları bildirebileceğimiz bir banlama sistemi üzerinde çalışıldığını da açıkladı. Tabi hile durumlarını engellemek için oyunda BattleEye gücenlik sistemi de kullanılacak. Yayınlanan yeni video ise şu şekilde;

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2022 13:11
büyük ihtimal çıktıktan sonra kimse hatırlamayacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skull & Bones PC sürümü özellikleri açıklandı
İlginizi Çekebilir