Gamescom 2023 tarihi ​​açıklandı

Batuhan Bolat 25.08.2022 - 02:44
Gamescom şu anda Almanya'nın Köln şehrinde devam ediyor. Gelecek yılın ONL'si (Açılış Gecesi) de dahil olmak üzere gelecek yılki etkinliğin tarihleri belli oldu.

Gamescom Açılış Gecesi, Dead Island 2 , Hogwarts Legacy, New Tales from the Borderlands, Atlas Fallen, Where Winds Meet ve çok daha fazlası gibi önceden onaylanmış ve yeni açıklanan oyunlarla birlikte birkaç harika fragman gösterilerek etkinliği bomba gibi başlattı. Gamescom, 28 Ağustos'a kadar Almanya'nın Köln kentinde gerçekleştirileceğinden önümüzdeki birkaç gün içerisinde oyunlar hakkında daha fazla bilgi alacağız. Ayrıca Gamescom 2023 tarihi de belli olmuş durumda.

Gamescom 2023 22 Ağustos 2023'te başlayacak

Gamescom Açılış Gecesi'nin 22 Ağustos'ta olacağı doğrulanmış görünüyor. Bu tarih Gamescom 2022'den yalnızca bir gün ileri. Bu duyuru Gamescom etkinliği sırasında yayınlandı. Sunucu ve etkinliğe ev sahipliği yapan Geoff Keighley de yakın bir zamanda kişisel Twitter hesabında bunu paylaştı. Gamescom 2023'e hala bir yıl zaman var ve bu zaman zarfında gerçekleşecek çok sayıda oyun etkinliği var. Söylentilere göre PlayStation Showcase, Disney ve Marvel Games Showcase, Ubisoft Forward ve muhtemel bir bağımsız Assassin's Creed etkinliği Eylül ayında gerçekleşecek.

Ayrıca Keighley, yakın zamanda Los Angeles'ta gerçekleşecek olan The Game Awards tarihini 8 Aralık olarak doğruladı. Yeni fragmanlar ve prömiyer gösterimleri gibi oyun tutkunlarının bir Keighley etkinliğinden beklediği her şey bu etkinlikte yer alacak. Tabii bu etkinlik bittiğinde de Gamescom 2022 Açılış Gecesi ile karşılaştıranlar da olacaktır. Belki de The Game Awards'ta Dragon Age: Dreadwolf gibi merakla beklenen bazı oyunlar da olacak. Ancak belirtmemiz gerekiyor ki etkinlikle ilgili henüz pek bir şey bilinmiyor.

Oyun tutkunları, The Game Awards'a yaklaşan haftalarda adayların açıklanmasını bekleyebilir. God of War Ragnarok'un GOTY Ödülü'nü Elden Ring'in elinden alıp alamayacağını görmek şüphesiz ki heyecan verici olacak . Her halükârda oyun tutkunlarının Gamescom 2023 etkinliğine kadar takip edebileceği çok sayıda etkinlik mevcut.

Gamescom 2022 , 28 Ağustos'a kadar sürecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2022 12:23
ulan bacasız sanayi turizm turizm dediler yıllardır halbuki gerçek bacasız sanayi budur.oyun sektörüdür.
adam 15 milyon dolara oyun yapıyor 100 milyon dolar kar.peki ne harcadın ne madde materyal kullanıldı bu yapılırken? sadece insan gücü ve beyni..derhal bu sektöre çökmeliyiz ülke olarak.
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2022 23:13
15 milyon dolara hangi oyun yapılıyor tam olarak? AAA oyunlardan bahsediyorsan; onların açılış fiyatı 150m'dan başlıyor ve zaten bu nedenle AAA olarak geçiyorlar. Ne harcadın vs. kısmını da yazmaya üşeniyorum, bu işleri biraz araştırmanı tavsiye ederim. O kadar basit değil maalesef.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gamescom 2023 tarihi ​​açıklandı
İlginizi Çekebilir