Skyrim RDR2 modu ile oyuna çizim defteri ekleniyor

Atıf Doğan Özcan 13.04.2022 - 14:02
Skyrim RDR2 modu ile oyundaki karakterimiz artık bulunduğu yerlerin eskizlerini içeren bir günlük doldurabilecek.

Skyrim RDR2 modu oyuna yepyeni bir özelliği daha ekliyor. Red Dead Redemption 2’yi yakından takip edenler bilirler ki Arthur Morgan asla sade bir günlük tutmaz. Arthur’un en büyük özelliklerinden birisi görev defterine bulunduğu yerlerin resimlerini çizmesidir.

Skyrim RDR2 modu ile oyuna çizim defteri ekleniyor

Aynı özelliği artık Skyrim karakterinizde yapabilecek. Bu eskizleri yani çizimleri Skyrim Special Edition için Adventures Sketchbook modu ile aktif edebileceksiniz. Skyrim RDR2 modu ile envanterinize bir dergi/kitap eklenecek. Dergiyi yanınızda taşıdığınız sürece oyun içerisinde önemli noktalara gittiğinizde o yerin eskizleri derginizde belirecek.

Skyrim RDR2 modu ile oyuna çizim defteri ekleniyor

Skyrim RDR2 modu içerisinde toplamda 66 adet çizim bulunmaktadır. Dergiye baktığınız zamanda içerisinin boş olmadığını fark edeceksiniz zaten. Gittiğiniz yerlerin çizimleri dergiye eklendiği gibi daha sonra gideceğiniz yerlerin çizimlerinin gölgelerini görebileceksiniz. Tabi ki de eksik olanları doldurmak için ipuçları da yer alacak bu dergide. İlla bu ipuçlarını takip edecek değilsiniz elbette ? isterseniz haritada başıboş gezerken de bu yerlere denk gelebilir ve derginize eklenmesini sağlayabilirsiniz. Bunun için sık sık dergiyi kontrol etmekte fayda var.

Dergideki bütün eskizleri ekledikten sonra mod size “Lay Of The Land” isimli beceriyi size verecek. Bu beceri size çok fazla şey katacaktır. Çünkü bu beceri sayesinde hareket hızınız artacak ve kritik bir vuruş bonusu kazanacaksınız.

Modun yapımcısı tarafından edinilen bilgiye göre. Lay Of The Land isimli beceri bize 4 aşamada gelecek. İlk aşama “30 eskiz” açtığımız zamanda gelecek. İlk aşama bize %5 kritik vuruş ve %5 vuruş şansı verecek. Birde ekstradan %5 bonus hareket hızı ekleyecek. Sonrasında ki aşamalar 50,60 be 66 eskiz tamamladığımızda gelecek ve her aşamada bonus %5 artış sağlayacak.

Modun kurulumu ise çok basit arkadaşlar. Dosyaları Skyrim Special Edition > Veri klasörünün içine atmanız ve .esp dosyasını etkinleştirmeniz yeterli olacak. Peki, bu dergiyi nerede bulacaksınız? Orası da çok kolay dergimizi yada günlüğümüzü Riverwood yakındalarındaki Guardion Stones’ta Warrior Stone’a yaslanmış bir şekilde bulacaksınız.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2022 03:44
çok iyi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2022 03:18
rage engine ile skyrim oynayası gelenler ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skyrim RDR2 modu ile oyuna çizim defteri ekleniyor
İlginizi Çekebilir