Sniper Ghost Warrior Contracts 2 fragmanı sızdırıldı

Özgür Deveci 15.09.2020 - 16:26
CI Games tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Sniper Ghost Warrior Contracts 2 oyununun ilk tanıtım fragmanı sızdırıldı.

CI Games tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Sniper Ghost Warrior Contracts 2 oyununun ilk tanıtım fragmanı sızdırıldı. Yaklaşık 1 dakikadan oluşan bu tanıtım fragmanı oyun hakkında pek bir detay vermese de, çıkış tarihi konusunda bir gecikme yaşanabileceğini işaret ediyor.

Geliştirici ekip aslında Sniper Ghost Warrior Contracts 2'yi bu yılın sonbahar aylarında piyasaya çıkarmayı planlıyordu. Ancak sızdırılan tanıtım fragmanına baktığımızda böyle bir yayın takvimini içermediğini görüyoruz. Fragman bunun yerine, oyunun yakında yayınlanacağını söylüyor. Öte yandan fragmanda sadece PlayStation 4'ün logosunu görüyoruz. Bu nedenle oyunun PC ve Xbox One sürümlerinin PlayStation 4 sürümünden daha geç yayınlanacağını söyleyebiliriz.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 fragmanı sızdırıldı

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 ilk tanıtım fragmanı sızdırıldı

CI Games kurucusu ve CEO'su Marek Tyminski oyunla ilgili "Sniper Ghost Warrior Contracts 2 üzerinde tüm hızımızla çalışmaya devam ediyoruz. Oyunun çıkış tarihini paylaşmak için henüz çok erken, ancak bu yıl çıkabileceğini de göz ardı etmiyorum. Seriyi oluşturan ekip deneyimli kişilerden oluşuyor. O nedenle bir sonraki oyundaki çalışma çok daha öngörülebilir. Bir şey plana göre gitmiyorsa, düzenli olarak plan yapmak ve tepki vermek daha kolaydır. Hem serinin hayranları hem de yeni oyuncuları teşvik etmek için büyük bir oyun hazırlıyoruz. Burada serinin bir önceki oyununa nazaran birçok yeni iyileştirme de sunacağız. Oyun, dünyanın başka bir bölgesinde tamamen yeni bir hikayeyi konu alacak. Serinin önceki oyunlarına göre daha düşük bütçemiz olmasına rağmen, oyun hem konsollar için hem de PC platformu için piyasaya çıkacak. Serideki oyunların düzenli olarak piyasaya sürülmesiyle, pazarlama giderlerini de kısmen azaltabileceğiz." ifadelerinde bulunmuştu.

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, CI Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir FPS oyunudur. Sniper: Ghost Warrior serisinin altıncı oyunu olacak Contracts 2, serinin devamı niteliğinde olacak. PlayStation 4 ve Xbox One ve PC platformları için piyasaya çıkacak oyunun oyunun sızdırılan tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak kimler bu oyunu merakla bekliyor? Ayrıca fragmanda gözünüze çarpan detaylar varsa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 fragmanı sızdırıldı
İlginizi Çekebilir