Solo: A Star Wars Story 190 Years adında bir klip yayınladı

Nagihan Selin İnce 4.05.2018 - 22:17
Yardımcı pilot koltuğunda tanıdık biri var

Solo: A Star Wars Story'den ilk resmi klip yayınlandı. Mayıs ayında vizyona girecek olan, Star Wars'un sevilen karakterlerinden Han Solo'nun gençliğini anlatacak olan film, Solo: A Star Wars Story için yayınlanan ilk klipte Chewbacca, Han Solo'nun yardımcı pilotluğuna geçiyor.

Kemerleri bağlayın dümende Chewbacca var

Kırk yılı aşkın bir süredir Han Solo ve onun sadık yardımcısı Chewbacca popüler kültürün en sevilen ikililerinden biri olarak gerek beyaz perde de gerekse başka platformlarda birçok tehlikeli ve heyecanlı maceraya atıldılar şimdi ise bu ikisinin yollarının nasıl kesiştiğini ve nasıl bu kadar iyi bir ikili olduklarını beyaz perdede izlememize sayılı günler kaldı. Han Solo ve Chewbacca'nın ilk kez karşılaşması ve maceraya atılması bu filmin kullandığı en büyük pazarlama tekniklerinden biri o yüzden yayınlanan ilk klibin de Chewbacca'nın dümene geçtiği ve Han Solo'ya yardım ettiği bir klip olması pek sürpriz olmadı.

Son olarak Ron Howard'ın yönetmen koltuğuna oturduğun filmin kadrosunda Game of Thrones'dan tanıdığımız Emilia ClarkeAlden EhrenreichDonald Glover gibi isimler çıkacak. Klibi aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Solo: A Star Wars Story'den 190 Years adında klip yayınlandı
İlginizi Çekebilir