Son Overwatch loot kutuları toplu yayınlarda açıldı

Murathan Özlü 15.09.2022 - 17:49
Overwatch loot box sistemine veda ederken, son Overwatch loot kutuları popüler yayıncılar tarafından toplu halde açıldılar.

Son Overwatch loot kutuları açılsın! Overwatch 2 ile birlikte loot box sistemi tarihe karışacak ve oyun, tartışma yaratan Battle Pass sistemine geçecek. Overwatch lootboxları Overwatch 2'ye transfer olacak olsalar da, bazı oyuncular meşhur kutuları açma heyecanını son kez deneyimlemek istemişler. Popüler Overwatch twitch yayıncıları, Salı günü saatler süren kutu açma yayınları yapmışlar.

Son Overwatch loot kutuları açıldı!

Overwatch loot kutuları para ile alınabilseler de, oyun içindeki etkinlikler de bu kutuları almak için kullanılan yöntemlerden. Hesabınız seviye atladığında veya çok tercih edilmeyen bir rol ile oynadığınızda -tank oynamak gibi- loot kutusu alıyorsunuz. İşte Twitch yayıncısı Pixipui bu kutulardan bin 228 tanecik(!) biriktirmiş ve Salı günü hepsini canlı yayında açmaya koyulmuş ve 5 saat boyunca kutu açmış.

Son Overwatch loot kutuları
Popüler Overwatch yayıncısı ve tank oyuncusu Flats ise oyunu bir süredir oynamıyormuş. O da bu etkinlik kapsamında biriken 200 kutuyu canlı yayında açmış. İlk videosu bir "Loot Box Açma" videosu olan Overwatch içerik üreticisi Bro You Wack ise, son 100 kutusunu açtığı videoyu Youtube'a yüklemiş.

Oyuncuların böyle toplu bir etkinlikte bulunmalarının sebebi, salı gününden sonra tüm kutuların otomatik olarak açılmış olması. Oyuncular "kutu açma heyecanını" takipçileriyle birlikte yaşamak istemişler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2022 23:39
Benimde oğlumla açtığım 300 kutu vardı bir sene önce ama kayıt etmedik :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
Son Overwatch loot kutuları toplu yayınlarda açıldı
İlginizi Çekebilir