Son zamanların en matrak oyunu High on Life için yeni video

Alparslan Gürlek 24.08.2022 - 13:01
Şakalarıyla ve oldukça güldürü içeren tasarımıyla dikkat çeken High on Life için gamescom sırasında yeni bir video paylaşıldı.

Serious Sam gibi mizahi yönü güçlü oyunlar arasına bir yenisi daha ekleniyor. Son derece matrak yapısıyla fragmanda dahi oldukça güldüren High on Life için boss savaşının gösterildiği yeni bir video yayınlandı. Yayınlanan yeni videoda oyunun savaş sistemini ve komik diyaloglarını görme şansına sahip oluyoruz.

Şakacı oyun: High on Life

Gösterilen boss savaşı videosunda 9-Torg adındaki bir boss düşmana karşı savaşılan görüntülere yer verilmiş. Boss savaşı dinamiklerine odaklanmanızı zorlaştıracak kadar komik diyaloglar ve görüntüler içeren video, oyunun temel yapısını da gözler önüne seriyor. Tuttuğunuz silahların, bıçakların dile gelip bazen fütursuzca küfredebildiği oyunda aynı zamanda her boss şahsına münhasır dövüş sistemlerine sahip olacak. Videoda görebileceğiniz gibi 9-Torg ile dövüşürken yer yer silahımıza sarılıyoruz ve bazen de kancaya benzeyen ama aynı zamanda bir bıçak olan ve ağzı oldukça bozuk olan silahımızla oradan oraya sallanabiliyoruz.

Son zamanların en matrak oyunu High on Life için yeni video

Tabi oyun ne kadar güzel görünse de video biraz amatörce olmuş diyebiliriz. Özellikle sonunda bir anda kesilip bitmesi, sanki bir şeyler saklıyormuş da göstermeye hazır değilmiş gibi bir izlenim uyandırıyor. Ancak eğlenceli diyalogları eğer oyunun tamamına güzel şekilde yedirmeyi başarabilirlerse, keyifli bir oyun deneyimi sunacağını söyleyebiliriz. Özellikle silahların konuşabilmesi olayı çok eğlenceli görünüyor. Bunun bir örneğini Cyberpunk'ta bulabileceğimiz gizli bir silahta görmüştük. Açıkçası çok uygulanmayan fakat keyifli olabilen bir konsept olduğunu söyleyebiliriz.

High on Life, 25 Ekim 2022 tarihinde Xbox One, Xbox Series X/S ve PC platformları için yayınlanacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2022 14:11
Rick and Morty adı olmasa vasat bi oyun
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2022 23:31
Oynadın mı ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Son zamanların en matrak oyunu High on Life için yeni video
İlginizi Çekebilir