Sonic animasyon dizisi Sonic Prime'dan ilk görüntüler geldi

Murathan Özlü 4.05.2022 - 17:25
Netflix, geliştirdikleri yeni Sonic animasyon dizisinden ilk görüntüleri ve kısa fragmanı dün yayınladı.

Sonic animasyon dizisi Sonic Prime için ilk kısa fragman, dün yayınlanan "Netflix Animated Series Preview" videosunun sonunda gösterildi. 

Kung-Fu Panda, My Little Pony, Jurassic World gibi yapımlardan kesitlerin gösterildiği videonun sonuna yerleştirilen Sonic Prime fragmanında kirpi Sonic alıştığımız gibi. Oldukça hızlı ve yine altın küreleri toplamak ile meşgul.

Sonic animasyon dizisinin bu yıl yayınlanması bekleniyor

 Yeni Sonic dizisinin "yeni bir multi evrenin kaderinin Sonic'in ışıltılı ellerinde olduğu yüksek oktanlı bir macera" olacağı belirtilmiş. Ancak Sonic Prime evreni kurtarmak için verilecek bir yarıştan çok, Sonic'in "kendini bulacağı ve yüzleşmeler yaşayacağı" bir yolculuk olacak. 

Sonic animasyon dizisi
Sonic, son dönemde film ve dizi yapımcılarının gözdelerinden biri haline geldi dersek yanlış olmaz. Sonic 2 en başarılı video oyun uyarlamalarından biri olmuştu.  Son dönemde ciddi anlamda üye kaybeden Netflix, aralarında uzun zamandır beklenen Bone, Roald Dahl’s The Twits, Lauren Faust’s Toil and Trouble gibi yapımların olduğu ciddi animasyon projelerini iptal etmişti.

Çocuklara özel animasyonların hangilerinin iptal edilmeden yayınlanma fırsatı bulacağını zaman gösterecek.  Netflix Animasyon Departman Başkanı John Derderian, çocukların aileleri ile izleyebilecekleri bir platform oluşturmak istediklerini belirtiyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2022 19:58
en kötü sonic dizisi coming
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2022 09:15
hayatında sonic dizisi mi izledin sen? 10 saniyelik video ile diziyi kötü yaptın. Sen git la casa da papel izle
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic animasyon dizisi Sonic Prime'dan ilk görüntüler geldi
İlginizi Çekebilir