Sonic Frontiers çıkış tarihi açıklandı

Talha Ramazan Yüzmeç 24.08.2022 - 01:12
Sonic Frontiers çıkış tarihi, Gamescom etkinliği sırasında fragman ile resmen duyuruldu. Fragman oyun hakkında heyecan verici detayları da içeriyor.

Sonic Frontiers, Mayıs 2021'de ilk kez duyurulmasının ardından oyuncular epey heyecanlanmıştı ve kafalarında birçok soru işareti vardı. Oyun duyurulduğundan bu yana aşamalı bir şekilde oyunculara sunulmuştu. Ancak gene de oyunculara tamamen gösterilmiyordu. Gamescom Açılış Gecesi sırasında, Sonic Frontiers çıkış tarihi heyecan verici bir fragmanla resmen ortaya çıktı.

Sonic Frontiers fragmanı oyuncuları heyecanlandırdı

Oyunun çıkış tarihi zaten sunumdan saatler önce Japon Sonic YouTube kanalında yanlışlıkla sızdırılmıştı. Ancak bu durum sunumu bekleyen oyuncuların heyecanını azaltmadı, aksine oyuncular fragman için daha çok heyecanlandı. Fragman Sonic Frontiers'ın Cyber Space seviyelerinin içeriğini oyunculara gösteriyor. Ayrıca yayıncı şirket sadece fragmanı göstermekle kalmayıp oyunu bir Nintendo Direct'te oynadı. Bu oynanış seviyelerin ilham kaynağı olarak klasik Sonic bölgelerinden esinlendiğini bize gösterdi.

Fragmanda Amy'nin bir kafeste sıkışıp kaldığını ve Sonic'e virüsün bulaştığını görüyoruz. Bu durum oyunun gizem ve fazlaca risk barındıracağını bize gösteriyor. Fragman aynı zamanda AI Sage'in planlarının dünyayı tehdit ettiğini açıkça ortaya koyuyor. Sunumda oyunun ön siparişe açıldığı müjdesi de verildi. Oyunu ön siparişten alan oyuncular savunma ve güç tohumları, Adventurer's Treasure Box ve erken beceri puanlarına sahip olacaklar. Böylece oyunu ön sipariş veren oyuncular diğerlerine göre daha avantajlı olacak.

Sonic Frontiers çıkış tarihi açıklandı

Oyunun fragmanı dünya çapındaki erken yayınlanmış olsa da oyun severler sunumu heyecanla izlediler. Yayıncı şirket ise oyuncuları hoş sürprizlerle karşıladı. Bu gelişmeler sonucunda heyecan verici bir Sonic oyununun bizi beklediği söylenebilir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2022 11:33
yo kimse heyecanlanmadı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic Frontiers çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir