Sonic Mania'da değişik bir Trophy sistemi var

Mehmet Atilla Turan 14.08.2017 - 10:56
İşte iyi bir oyunun geldiğinin habercisi
Sonic Mania, çoğu eski oyuncu tarafından büyük bir ilgi ile bekleniyor. Daha önce tekrar ertelenmesi ile alakalı bir haberi de sizlere sunmuştuk. Ertelenmenin sadece PC portunda olacağı ise Sega'nın kendi hazırladığı canlı yayında belirtilmişti. Oyuncuları üzmemek için ise Sonic Mania'yı sipariş edenlere Sonic the Hedgehog'u dağıtmıştı.

Hal böyle olunca, konsollarda çıkacak olan versiyonlar için bazı hazırlıklar ve bilgilerin girişi şimdiden başladı. Xbox Live ve Playstation 4 platformlarında ise başarımlar şimdiden ortaya çıktı. Normalde oyunlarda, zorlu bir şeyi başarıldığında belirli bir başarım kazanırsınız, fakat Sonic Mania'da herhangi bir Gold veya Platinium başarım bulunmuyor. Yani illa bir Trophy veya Achievement'i kazanmak için kendinizi fazlasıyla sıkmayacaksınız. Yayınlanan Trophy listesine ise buradan ulaşabilirsiniz.

Sonic Mania'da değişik bir Trophy sistemi var

Anlaşıldığı gibi küçük yaştaki oyuncularla beraber oyunu sadece keyfine ve sıkıntı yaşamadan oynamak isteyenlere hitap eden Sonic Mania, yarın, yani 15 Ağustos'ta Playstation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarına çıkacak. Haberde de belirtiğimiz gibi Sonic Mania, PC platformundaki çıkışını 29 Ağustos'ta yapacak.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 05:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic Mania'da değişik bir Trophy sistemi var
İlginizi Çekebilir