Sonic maskesiyle banka soymaya çalıştı

Ersin Kılıç 8.02.2022 - 12:02
Oyun dünyasının en ikonik karakterlerinden Sonic maskesi ile bir bankayı soymaya çalışan hırsız güvenlik kameralarına yakalandı.

Zaman zaman oyun ya da popüler kültür temalı içerikleri adli olaylara karıştığına tanık olabiliyoruz. Hatta ülkemizde de geçtiğimiz günlerde La Casa De Papel dizisinde de kullanılan Dali maskeleri ile bir soygun gerçekleşmişti. Bu sefer ki haberimiz ise Amerika'nın Florida  eyaletinden geldi.

Sonic maskesiyle banka soymaya çalıştı

Sonic maskesiyle banka soymaya çalıştı

Kotaku'nun haberine göre 2 Şubat'ta Florida'nın DeLand kentinde bir soygun girişimi yapılmış. Bu soygunu ilginç kılan detay ise suçlunun oyun dünyasının en ikonik karakterlerinden biri olan Kirpi Sonic maskesi takması olmuş. Sesine göre erkek olduğu düşünülen bu soyguncu girdiği bankada vezne camına çekiçle saldırmış fakat bu girişiminde başarılı olamamış. Cama defalarca vuran ve vezne çalışanından para isteyen soyguncu, cam kırılmayınca polis olay yerine gelmeden önce kaçmış. 

Para çalınmadığını ve herhangi bir yaralanma olmadığını belirten yetkililerin arama çalışmaları ise devam ediyor. Taktığı maskeden mi bilinmez ama olay yerinden hızla kaçan soyguncu, herhangi bir iz bırakmadığı için kamera kayıtlarının incelenmeye devam ettiği ve şimdilik bir tutuklama olmadığı da gelen haberler arasında. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic maskesiyle banka soymaya çalıştı
İlginizi Çekebilir