Sonic x Shadow Generations Resmi Olarak Duyuruldu

Tunay Şahin 1.02.2024 - 02:45
Sonic x Shadow Generations, State of Play'de resmi olarak duyuruldu. Bu sonbaharda çıkacak oyun, Sonic ve Shadow karakterlerinin yeni maceralarını sunacak.

PlayStation State of Play etkinliğinde bu gece, uzun süredir beklenen Sonic x Shadow Generations'ın resmi duyurusu yapıldı. 2011'de piyasaya sürülen oyunun yeniden düzenlenmiş bir sürümünün çıkacağına dair söylentiler sonunda gerçeğe dönüştü, ama bu kez Shadow karakteri ile bir yenilik getiriyor.

Sonic x Shadow Generations, State Of Play'de Resmi Olarak Duyuruldu

Sonic Generations, hem klasik 2D hem de modern 3D seviyeleriyle geçmiş ve güncel Sonic oyunlarına bir övgü niteliğindeydi. Bu yeni sürüm, bu yılın sonbaharında piyasaya sürülecek ve artık Shadow karakterinin de yer aldığı seviyeleri içerecek.

Bu gecenin kısa teaser'ında, Shadow karakteri karanlık şehir seviyelerinde yarışırken, dokunaçlı uzaylı düşmanlarla mücadele ediyor. Bu yeni oyun, Aralık ayında gösterime girecek olan üçüncü Sonic the Hedgehog filmi öncesinde Shadow karakterine odaklanıyor.

Sonic Superstars ve Sonic Dream Team gibi önceki yıl çıkan oyunların ardından Sonic x Shadow Generations, serinin yeni bir bölümünü oluşturacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 17:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2024 16:26
Sonic Generation + Shadow The Hedgehog Ps2 gibi duruyor. Tabi birkaç fazla bölüm daha vardır, genede Shadow için ucuz ise alan çok çıkar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2024 12:28
Biz bu oyunu 2011 de oynadık zaten. :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic x Shadow Generations Resmi Olarak Duyuruldu
İlginizi Çekebilir