Sonic'in bir oyunu yıllar sonra PC platformuna uyarlanıyor

Mehmet Atilla Turan 1.03.2018 - 20:11
Sonic the Hedgehog: Triple Trouble'ı bir de 16 bit kalitesinde görün.

1990'lı yıllarında yaşanan oyun konsolları yarışı, her ne kadar diğer konsol yapımcılarını etkilese de, en önemli yarış Sega ve Nintendo arasındaydı. Konsolları yarıştırmaya devam eden iki konsol üreticisi, yavaş yavaş el konsolları marketine geçerken, popüler olacak iki el konsolunu satışa sunmuştu. Nintendo GameBoy, Sega'nın Gamer Gear'ını geçse de, Sega'nın verdiği destek inanılmazdı. GameBoy'da sadece yeşil ve siyah renk şeması bulunurken, Game Gear renkli bir şekilde oyun oynatabiliyordu.

Hayran yapımı oyunlar her zaman güzeldir

Noah Copeland adındaki oyun yapımcısı, Game Gear'da bulunan Sonic the Hedgehog: Triple Trouble adlı unutulmuş Sonic oyununu PC platformuna taşımayı planlıyor. Elbette beklendiği gib eski oyunun elementleri ana planda bulunurken, aynı zamanda günümüz teknolojisi için ayarlanmış olacak. Triple Trouble, daha öncesinde başka bir hayran yapımı olan Sonic the Hedgehog: Time Twisted'daki oyun motorunu kullanacak, yani sıkı bir oyun beklendiği söylenebilir.

Kontroller desteği ve 16bitlik uyarlama ile Sonic the Hedgehog: Triple Trouble yakın zaman içerisinde hayranlara sunulacak. Yapımcı Copeland ve Overbound Games, yapım için bir fragman yayınlamayı da unutmadı.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic'in bir oyunu yıllar sonra PC platformuna uyarlanıyor
İlginizi Çekebilir