Sony, Daniel Craig'in tekrar Bond olmasını istiyor

Onur Güner 6.09.2016 - 17:25
Teklif edilen rakam çok uçuk bir rakam
Hatırlayacağınız üzere 48 yaşındaki ünlü İngiliz aktör Daniel Craig, Spectre filmi ile son kez James Bond olduğunu ve daha fazla Bond karakterini canlandırmak istemediğini söylemiş ve Sony firmasının teklif ettiği sözleşme uzatma teklifini nazik bir şekilde geri çevirmişti. Hal böyle olunca, ünlü İngiliz MI6 ajanı James Bond'u yeni nesil olarak kimin canlandıracağı merak konusuydu. Önce sızan bazı haberler ise, Luther ve Thor filmlerinden tanıdığımız Fransız aktör Idris Elba'ya teklif götürüldüğü yönündeydi.

Ancak James Bond serisinin tasarlayıcısı Anthony Horowitz, Idris Elba için, ''Sokak stiline sahip birisi, Bond karakterine ben yakıştıramıyorum.'' demiş ve ırkçılık tartışmalarını alevlemişti. Birçok ırkçılık karşıtı dernekler, ünlü aktör Elba'nın siyahi olmasından dolayı istenmediğini söylemişti. Gelen bu tepkilere daha fazla dayanamayan Anthony Horowitz, tüm siyahilerden özür dilediğini ve James Bond için ten renginin fark etmediğini söyledi. Ancak ünlü oyuncu ise yaptığı açıklamada, ''Bunlar gereksiz tartışmalar. Eğer benim James Bond serisinde oynama gibi şansım varsa bile artık benim için yok.'' ifadelerine yer vermişti. Ama herkesin merak ettiği konu ise, bütün bunlara rağmen sessizliğini koruyan filmin yapımcı firması Sony ne yapacaktı?

Sony, Daniel Craig'in tekrar Bond olmasını istiyor
Sonunda stüdyo bir atağa geçti ve Daniel Craig'e tekrar James Bond olması ve çekilecek yeni iki filmde de oynaması için toplam 150 milyon $ teklif yaptı. Yapılan bu denli büyük teklife bakarsak, Sony kesin olarak Daniel Craig'i geri istiyor ancak oyuncu oynamama konusunda kararlı. Zira söylentilere göre oyuncu, bu teklifin yer aldığı sözleşmeyi imzalamadı ve yeni çekilecek filmlerde de oynamaya sıcak bakmadığını belirtti. Ama Sony, oyuncunun kararını değiştirmesi için elinden geleni yapıyormuş. Bakalım önümüzdeki James Bond karakterini kim canlandıracak bekleyip göreceğiz.
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2016 17:41
Daniel Craig olmazsa George Clooney
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2016 16:56
Koy cristian bale daniel craige on basar olsun bitsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2016 05:21
sony 150 milyon dolar bu adama vermek yerine online oynamayı ücretsiz yap, çocuklar sevinsin.çocuklardan topla paraları ver daniela :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2016 22:31
Yalan mi arkadaslar, james bond hep beyaz, ingiliz bilinmistir. Idris elba ingiliz havasini kotarabilirse tabi, 10 numara olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2016 21:45
bondu oynayacak adamı boş versinler adam akıllı senaryo yazan birini bulsunlar.tom hiddleston veya Henry Cavill oynar.aslında salak salak konuşmasaymış asam idris elba süper olurmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony, Daniel Craig'in tekrar Bond olmasını istiyor
İlginizi Çekebilir