Sony Eurasia'dan hilecilere geçit yok!

Mahmut Saral 6.02.2012 - 16:14
PS Vita'yı, hak eden alacak!
Sony Eurasia'nın bir süre önce Facebook üzerinden başlattığı "Klan Klana" isimli  PS Vita yarışmasında klanlar, hediye olarak verilecek 8 PS Vita'dan birinin sahibi olmak için uğraş veriyor. Verilen ödüller arasında 50'yi aşkın PS3 oyunu ve sürpriz hediyeler de var.

Link: https://apps.facebook.com/psvitaklanklana/

İster kendi klanınızı kurun. İsterseniz de var olan bir klana katılın. Size her gün sorulan soruları doğru cevaplayarak ve arkadaşlarınızı sayfaya davet ederek en yüksek puanı elde etmeye çalışmalısınız.

İlk hafta itibarıyla yarışmanın birinci ayağı tamamlanmış oldu ve kısa süre sonra ilk kazananlar duyurulacak. Ancak, son bir işlemin ardından!

Sony Eurasia'dan edindiğimiz bilgiye göre yetkililer, kazananları belirlemek için büyük bir titizlikle çalışıyor. Sonuca varmadan önce, katılımcıların elde ettiği puanlar tek tek gözden geçirilecek ve ortada bir hile durumunun olup olmadığına bakılacak. Haksız puan kazanımı yapan kullanıcılar yarışmadan diskalifiye edilecek ve böylelikle ödülü gerçekten hak eden katılımcılar PS Vita'nın sahibi olabilecek.

İsterseniz, siz de Masters of Vita isimli klanımıza katılabilir ve bu heyecanlı yarışmada yerinizi alabilirsiniz!
Sony Eurasia'dan hilecilere geçit yok!
Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony Eurasia'dan hilecilere geçit yok!
İlginizi Çekebilir