Sony, Spider-Woman filmi için düğmeye bastı

Ersin Kılıç 20.08.2020 - 12:49
Spider-verse çalışmalarına devam eden Sony, Spider-Woman filmi için hazırlıklara başladı. Projenin arkasında Olivia Wilde yer alıyor.

Spider-Woman filmi için hazırlıklara başlandı gibi gözüküyor. Sony her ne kadar duyurusunu yaptığı yeni Marvel filmi hakkında bilgi vermese de yayınlanan mesajlar ve ip uçları bu yeni projenin Spider-Woman olduğunu işaret ediyor.

Spider-Woman filmini Olivia Wilde yönetecek

Spider-Man ve bu karakterin hikayesinde yer alan tüm yan karakterlerin film hakları bildiğiniz gibi Sony'de yer alıyor. Spider-Man için Disney ile özel bir anlaşmaya imza atılsa da Sony kendi Spider-Man evrenini oluşturmaya devam edecek gibi duruyor. Bu konuda daha önce Venom filmini çıkaran firma henüz vizyona girmeyen Morbius filmine de imza atmıştı. Spider-Verse evrenini genişletmeye devam eden firmanın yeni durağı ise anlaşılan Spider-Woman filmi olacak.

Deadline sitesinin özel olarak yayınladığı haberde Sony'nin Olivia Wilde ile kadın bir akrakterin baş rolde yer aldığı bir Marvel filmi üzerinde anlaştığı rapor edildi. Olivia Wilde bu filmin hem senarist hem de yönetmenlik koltuğuna oturacak. Bu raporlarda her ne kadar kadın ana karakter dışında filmin ne olduğu konusunda bir bilgi verilmese de Olivia Wilde'ın atmış olduğu Tweet akıllara tek bir karakteri getirmiş oldu. Bu haberi kendi profilinde paylaşan Olivia Wilde mesaj olarak ise sadece bir örümcek ifadesini paylaşmış. Film ile alakalı resmi duyuru ve bilgilerin önümüzdeki dönemlerde açıklanması bekleniyor.

Sony, Spider-Woman filmi için düğmeye bastı

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2020 12:18
Çok iyi çok iyi. Ne kadar az Kazım ekranda olursa o kadar iyi. Bütün oyunların baş karakterleri de kadın olmalı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2020 01:07
Sonunda beklenen haber favori karakterlerimden birydi
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2020 08:45
Bu dedikodu zaten iki üç haftadır ortadaydı günaydın merlin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony, Spider-Woman filmi için düğmeye bastı
İlginizi Çekebilir