Sony'den indirim geliyor

Özgür Yıldız 8.08.2011 - 14:58
PSN Play promosyonu geliyor.
Microsoft'un Summer of Arcade kampanyası devam ederken, Sony'de kendi promosyonunu sunuyor: PSN Play. PSN Play'le birlikte, 4 hafta boyunca her hafta PSN'de yeni bir oyun satılacak.

Sony'den indirim geliyor
PSN Plus üyeleri her oyun için %20 indirime sahip olacak. 23 Ağustos'ta Street Fighter 3rd Strike Online Edition'la başlayacak olan promosyon, oyunu her karakterle bitirdikten sonra açılan Gill karakteri promosyon dahilinde oyunculara direk olarak sunulacak. 30 Ağustos'ta ise DeathSpank: The Baconing alanlara "Roesha - One Bad Mutha" karakteri ücretsiz olarak verilecek.

6 Eylül'de BloodRayne: Betrayal'le devam edecek promosyonda ise PlayStation Home'a özel bir sanal eşya ve dinamik tema kullanıcılara sunulacak. Son olarak da 13 Eylül'de Renegade Ops alanlar araç ve karakter paketine sahip olacak.

Promosyon süresince her oyun 14,99 dolar'dan satışa sunulacak ve ön siparişle alanlara sabit bir tema ücretsiz olarak verilecek. Eğer bütün oyunları alırsanız, 20 Eylül'de satışa çıkacak olan Payday: The Heist oyununa ücretsiz sahip olacaksınız.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 13:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony'den indirim geliyor
İlginizi Çekebilir