Souls türündeki Pascal's Wager, Steam'e geliyor

Ersin Kılıç 23.02.2021 - 13:14
Daha önce ilk olarak iOS, daha sonrasında ise Android platformuna çıkan Pascal's Wager, Definitive Edition yenilemesi ile birlikte PC'ye geliyor.

Pascal's Wager, mobil platformlarda ve iPad'de "Souls tarzında oyun olur mu?" sorusunun cevabını veren bir oyun olmuştu. E3 fuarında duyurulmasının ardından özellikle Apple firmasının yapmış olduğu Keynote sunumunda ortaya çıkan Pascal's Wager, mobil platformların ardından bu sefer de PC platformuna geliyor.

Pascal's Wager: Mobilde Dark Souls olur mu? 

Pascal's Wager, hikaye anlatımını tıpkı oynanış tarafında ilham aldığı Souls oyunları gibi yapan ve daha çok araştırmalar üzerine odaklanan bir oyun. Hafif ve ağır ataklarımız dışında savunma ve dodge gibi mekaniklerin de kullanıldığı oyunda ayrıca ilerledikçe farklı karakterlerin kilidini de açıyorsunuz.

Bu karakterler ile birlikte büyü ve silah kullanımı da oyuna eklenmiş oluyor. Oyundaki karakterlerin farklı özelliklerine farklı yetenek ağacı atanmış ve bu yetenek ağacında yeni özelliklerin kilidini açarak daha güçlü bir karaktere kavuşuyorsunuz. Oyunda Bonfire benzeri bir sistem de bulunuyor ve Alter adı verilen bu noktalar sayesinde karakter gelişimini de sağlıyoruz.

Mobil platformlarda 1 milyon barajını aşan ve 12 Mart itibari ile Steam üzerinden yayınlanacak olan Pascal's Wager: Definitive Edition sürümü ise görsel olarak cilalanmış bir şekilde karşımıza çıkacak. Ayrıca çözünürlük tarafında da oyunun 4K desteğine sahip olacağı belirtilmiş. Oyunun daha önce iPad sürümü ile ilgili yaptığımız videosuna ve PS sürümü için yayınlanan fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 15:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Souls türündeki Pascal's Wager, Steam'e geliyor
İlginizi Çekebilir