South Park: The Fractured but Whole'un çıkış tarihi belli oldu

Ersin Kılıç 18.05.2017 - 09:51
Oyun nihayet çıkış tarihine kavuştu
South Park yapımcılarının da parmağı bulunan South Park: The Fractured but Whole'un ertelenme haberinden sonra oyun ile ilgili hiç açıklama gelmemişti. E3 2017 fuarında kendini gösterecek olan oyunun yeni çıkış tarihi ise nihayet açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre South Park: The Fractured but Whole, 17 Ekim 2017'de çıkacak. Açıkçası çıkış dönemine baktığımızda oldukça kalabalık bir zamanda çıktığını görüyoruz. Keşke yaz aylarında gelebilseydi demeden edemedim. Konu ile ilgili firmadan gelen açıklama ise şu şekilde;

Ubisoft ve South Park Digital Studios, bugün South Park: The Fractured But Whole oyununun 17 Ekim 2017'de Kuzey Amerika ve EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Asya) ülkelerinde çıkacağını açıkladı. Trey Parker ve Matt Stone tarafından yaratılan ve Ubisoft San Francisco tarafından geliştirilen The Fractured But Whole, 2014 ödüllü South Park: The Stick of Truth’un mükemmel bir devamı niteliğinde ve Xbox One, PlayStation 4 ve PC’de yayınlanacak.

South Park'ta suç arttı ve sokaklar daha önce hiç bu kadar tehlikeli olmamıştı. Colorado kasabasında güneş battığında, kargaşa ve kaos ortaya çıkıyor ve şehrin kötü yanı canlanıyor. Kasabanın yeni kahramanlara ihtiyacı var! Eric Cartman, kasabayı  kurtarma fırsatını yakalayıp şu ana kadarki en iyi super kahraman grubu, Coon & Arkadaşları’n lideri olarak The Coon’u kuruyor.

Her super kahramanın bir kökeni vardır, Coon & Arkadaşları da farklı değil. New Kid rolünü sürdüren oyuncular, onların geçmişlerini keşfedip, özel kostümlerini toplayacak ve kendi orijinal kahramanlarını yaratmak için birçok kahraman sınıfının osuruk bazlı güçlerinden yararlanacaklar. Yepyeni bir dövüş sistemi, savaş sırasında alan ve zaman konusunda eşsiz fırsatlar sunacak, ayrıca yenilenmiş yağma ve zanaat sistemi oyunculara savaşta onlara yardımcı olmaları için kendi ekipmanlarını yapma özgürlüğü sağlayacak.

South Park: The Fractured but Whole'un çıkış tarihi belli oldu
South Park: The Fractured But Whole dört farklı versiyonda çıkacak: Standart, Gold, Steelbook Gold ve Collector’s. South Park: The Fractured But Whole oyununu satın alanlar South Park: The Stick of Truth’u ücretsiz elde edecek. Oyunu belirli partnerlerden ön sipariş verenler The Stick of Truth’u hemen oynayabilecekler.

Tüm ön siparişlerde ayrıca özel bir oyun içi asistan olan Towelie: Oyun Arkadaşı elde edeceksiniz. South Park sokakları eskisi kadar güvenli değil ve en tecrübeli South Park askerinin bile yardıma ihtiyacı olacak. Towelie: Oyun Arkadaşı’nız oyun boyunca, oyunculara önemli noktalarda yararlı ve eğlenceli tavsiyelerde bulunacak.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2017 10:31
Bu oyunsa.....
Kalan Karakter: 300 Gönder
South Park: The Fractured but Whole'un çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir