South Park'ın en çok sevilen bölümü Make Love Not Warcraft oldu

Murathan Özlü 17.10.2021 - 17:03
Yaklaşık 2 ay süren ve en çok bilinen 64 South Park bölümünün yarıştığı oylama sona erdi ve kazanan WoW temalı South Park bölümü Make Love Not Warcraft oldu.

South Park severlerin yaklaşık 2 ay süren oylamalarının sonunda, izleyicilerin en çok sevdiği bölüm seçildi: Make Love Not Warcraft. South Park'ın resmi Facebook, Instagram, Youtube ve Twitter hesaplarından ulaşılabilen yarışmada South Park'ın en çok bilinen 64 bölümü kıyasıya bir mücadele verdi.  13 Ekim'de yapılan final "müsabakası"nda Make Love, Not Warcraft ve Scott Tenorman Must Die bölümleri yarıştı.

Make Love Not Warcraft hayranların en sevdiği bölüm oldu.

South Park'ın en çok sevilen bölümü olarak seçilen World Of Warcraft temalı bölüm, "Where My Country Gone?", "Imaginationland" ve "Christian Rock Hard" gibi bölümler ile yarışarak finale kaldı.  South Park hayranları için olduğu kadar WoW severler için de çok özel bir yere sahip olan Make Love Not Warcraft,  oyun içerisinde pek çok gönderme ile de yer almıştı.

Make Love Not Warcraft

Bölüm içerisinde ekibimizin, "Hayatsız Oyuncu"yu yenmek için kullandıkları ve tek kelimeyle OP olarak tanımlayabileceğimiz The Sword of a Thousand Truths, Vanilla/Classic WoW dönemindeki Naxxramas raidinden düşen epik bir kılıç ile aynı modele sahipti. Bu model yenilenmiş grafikleri ve The Devouring Cold adıyla kendine Shadowlands'de de yer buldu

Bölümün adı, Make Love Not Warcraft oyun içerisine bir Achivement olarak eklendi. PVP sırasında yeni ölmüş düşmanınıza /hug yani sarılma hareketi yollarsanız bu achivementı alabiliyorsunuz. Birbirimizi sevelim.

South Park'ın en çok sevilen bölümü Make Love Not Warcraft oldu

Jarod "NWBZPWNR" Nandin isimli oyuncu Blizzcon 2013'de, Make Love Not Warcraft'ın kötü karakterinin cosplayini yapmış ve "The South Park Guy" olarak ünlenmişti.  Nandin, bu yılın başında Covid 19 sebebiyle hayata gözleriin yummuştu.,

South Park'ın en çok sevilen bölümü Make Love Not Warcraft oldu

World Of Warcraft sinematik ekibinin başındaki isim Terran Gregory'de yaptığı  paylaşımda, bölümün çekildiğı dönemde, Blizzard'da sadece bir kaç aydır çalıştığını ve bölümde kullanılan karakterlerden birini tasarladığını belirtti.

World Of Warcraft'ı yıllar önce bıraktıysanız ya da  hala oynuyorsanız, ve bu bölüme bir şekilde denk geldiyseniz, anılarınızı tazelemek için South Park Studios'a girip bahsi geçen bölümü aratabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 12:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2021 12:49
Scott Tenorman Must Die! Daha iyisi olmadı bence!.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2021 11:59
Isin en komik kismi bu bolumden nefret ediyor ikisinden biri yayinlamak istemiyor ama hayranlarin en sevdigi cikiyor sahsen benim de en sevdigim ilk 3 den
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2021 01:07
Lorde ile dalga geçtikleri bölüm de çok güzeldi. Yayaya I'm Lorde. Meğerse Stan'in babası ünlü şarkıcı Lorde'muş hehe.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2021 01:05
Aslında daha komik bölümleri vardı, make love not warcraft o kadar komik değildi, hatta game of thrones bölümleri falan daha eğlenceliydi. Yine de kutlarım :) Benim favorim "You're getting old". Biz south park ile yaşlananları çok güzel anlatıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
South Park'ın en çok sevilen bölümü Make Love Not Warcraft oldu
İlginizi Çekebilir