World Of Warcraft Classic sıfırlanıyor

Murathan Özlü 1.10.2021 - 14:09
2019 yazında "World Of Warcraft vanilla deneyimi"ni sunma vaadiyle çıkan World Of Warcraft Classic yeniden tecrübe etmek isteyen oyuncular için sıfırlanıyor.

World Of Warcraft oyuncularının uzun yıllar boyunca talep etmelerinin ardından hayata geçirilen World Of Warcraft Classic sıfırlanıyor. Bu sıfırlama işlemi, oyun çıktığında -2019 yılı- oynamamış ya da aynı tecrübeyi "tekrar" deneyimlemek isteyen oyunculara şans vermek için yapılacak.  WoW Classic Season of Mastery adıyla gelecek olan yeni faz, oyun içeriğinin daha hızlı geldiği bir süreç olacak. World of Warcraft: Shadowlands'den bağımsız giden WoW Classic yoluna Burning Crusade Classic ile  "devam ediyor."

World Of Warcraft Classic baştan başlayacak

Season of Mastery, daha hızlı seviye atlanan bir sistem, daha zor raid bossları ve daha hızlı açılan içerikler ile gelecek. "Orijinal" WoW Classic'de, Vanilla havasının yaşanabilmesi için 2 yıllık süreye yayılan yama içerikleri bu kez 1 yılda tamamlanacak. İçerikler yine 6 faz halinde sırayla gelecek.

World Of Warcraft Classic

World Of Warcraft Classic Season Of Mastery ile görevlerden alınan tecrübe puanı kat be kat arttırılarak daha hızlı seviye atlamanın yolu açılacak.  Classic'in yapım aşamasında oyundan kaldırılan bazı boss mekanikleri oyuna eklenecek. Boss savaşları sırasında bosslara uygulanabilen zayıflatma büyüsü limiti kaldırılacak ve bunu dengelemek için tüm bossların canları arttırılacak

World Of Warcraft Classic Season Of Mastery açık betası 5 Ekimde başlayacak.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2021 13:40
Bir çok vanilla private server da oynadım. Harika zaman geçirdim. WoW classic herhalde deneyim edebileceğiniz en kötü server. Nasıl yaptılar bilmiyorum ama yıllarca private serverların başardığının tam tersi biçimde hiç ettiler wow classic'i.

Bu dolandırıcı firmaya paranızı kaptırmayın.
MK Okuru
MK Okuru 4.10.2021 09:35
Abuk subuk dediğin private serverindan birinde oynuyorum. Oyuncu sayısı oldukça güzel. Üstelik para vermeden oynadığım içinde mutluyum. Mutluysam bi problem yok. Sana iyi ödemeler.
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2021 21:57
O senin amaçsız dediğin serverlar sayesinde classic'i oynayabildin yalnız.

Hatta bazı konularda o adamlara bile danıştıklarını söylediler. (her ne kadar gene kendi bildiklerini yapsalarda)

Private server deyince herhalde kalkıp item satanlardan bahsetmiyoruz.
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2021 16:30
Private server ne la? Abuk ssbuk bom boş amaçsız serverleri övenide gördük ya ped
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2021 22:23
Bazı arkadaşlar private serverlara laf etmiş ama bir soralım bakalım şu anki classic önceki classiclere ne kadar benziyor ve ne kadar sizi tatmin ediyor?
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2021 22:55
O arkadaşlar işte firmaların en sevdiği whale denilen kesim. Bizde sağmalık inek olarak bilinenler. Firmalar bunları çok sever çünkü sömürülmesi, dolandırılması çok kolay kişilerdir. Önlerine ne verirsen ver sorgulamadan tüketip yenisini beklerler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2021 15:53
WOW KAN KKAYBEDERKEN... :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
World Of Warcraft Classic sıfırlanıyor
İlginizi Çekebilir