South Park'ın yeni bölümü bizi oyuna hazırlıyor

Hakan Hervenik 12.10.2017 - 11:41
South Park: The Fractured But Whole bekleyenlere duyurulur.

Herhalde South Park'ın yaklaşan oyununu tanıtması ve bir giriş hazırlaması için oyuna özel bir bölüm yayınlamasından daha iyi bir yol yoktur. Bugün yayınlanacak olan South Park bölümü South Pak: The Fractured But Whole için bir giriş hazırlayacak.

Franchise Prequel isimi ile çıkacak olan bölüm, oyunda bulunacak olan kötü adam Professor Chaos'u biraz daha tanıtacak. Butters'ın şeytani yanı olan Professor Chaos, Facebook'ta yalan haberler paylaşarak iftiralar atar. "Professor Chaos, Coon ve arkadaşları hakkında yalan bilgiler yaymak için mükemmel silahı bulur. İsimlerini kurtarmak için mücadele eden kahramanlarımız, Mark Zuckerberg ile karşı karşıya gelir."

South Park'ın yeni bölümü bizi oyuna hazırlıyor

South Park: The Fractured But Whole

South Park yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone'dan 2014 yılının ödüllü South Park: The Stick of Truth oyununun devamı South Park: The Fractured but Whole geliyor. Oyuncular bu kez de Yeni Çocuk rolünü üstlenerek yepyeni, kahkahalarla güldüren, RYO macerasında South Park'ın en sevilen karakterleri StanKyle, Kenny ve Cartman'a katılacaklar.

South Park: The Fractured but Whole'da oyuncular Coon and Friends ile South Park'ın suçluların kol gezdiği arka sokaklarına dalacaklar. Suçla savaşan bu çete Eric Cartman tarafından oluşturulmuştu. Cartman'ın süper kahraman alt benliği The Coon yarı insan, yarı rakundur. The Coon, takımını tarihin en çok sevilen süper kahramanları yapmaya çalışırken, Yeni Çocuk olarak oyuncular kötü güçlerle savaşmak için Mysterion, Toolshed, Human Kite ve diğerlerine katılacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
South Park'ın yeni bölümü bizi oyuna hazırlıyor
İlginizi Çekebilir