2016 ile 2019 yılları arasında oldukça popüler olan mobil oyun Pokemon GO, ABD'de yaşanan bir soygun olayında bile etkili olmuş. Geçtiğimiz günlerde Kaliforniya'da sonuçlanan bir davaya konu olan olay 2017 yılında gerçekleşmiş. Los Angeles Polis Departmanı'na bağlı 2 polis memuru, telefonlarına gelen (ve çok yakın konumda oldukları) bir soygunu engellemek yerine Pokemon GO'da Snorlax avına çıkmaya karar vermişler.
Olaya konu olan polis memurları, soygun operasyonuna destek vermemelerin ardından polis şeflerine yalan söylemekle de suçlanıyor. Louis Lozano ve Eric Mitchell adındaki iki polis amirlerine, gelen telefon aramasını devriye gezdikleri parkın "çok gürültülü bir ortam" olması sebebiyle duyamadıklarını söylemişler.
5 yıl süren mahkeme sürecinin ardından mahkeme polislerin işlerinden atılmaları hükmü verilmiş.
AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.
Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.
Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.
Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.