Söylenti: Death Stranding Extended Edition yakında duyurulacak

Alparslan Gürlek 3.03.2021 - 13:01
ResetEra forumlarından gelen bilgilere göre PS4 ve PS5'e gelecek Death Stranding Extended Edition geliştirme süreci bitti ve yakında duyurulacak.

ResetEra forumlarında içeriden biri olan Navtra'ya göre, PS4 ve PS5'e geleceği söylenen Death Stranding'in genişletilmiş sürümü Extended Edition, bitti ve yayınlanmaya hazır. Yine aynı kaynaktan gelen bilgiler çok yakında yeni bir duyurusunu görebileceğimize işaret ediyor. Baştan belirtelim, bütün bunlar Kojima Productions'tan resmi bir duyuru gelene kadar söylenti olarak kalacak.

Death Stranding Extended Edition duyurusu yakında gelebilir

Aslında birçok kişi oyunun geçtiğimiz günlerde yapılan State of Play etkinliği sırasında duyurulmasını bekliyordu. Ancak değil Death Stranding Extended Edition, herhangi bir büyük oyuna dair beklenen haberlerin hiçbiri gelmedi. Buna rağmen Navtra sunumdan sonra şöyle bir yanıt vermişti:

"Kim bilir? Yine de oyun bir süredir bitmiş ve hazır şekilde duruyor. Dürüst olmak gerekirse, bugün duyurulmasını bekliyordum. Aynı şekilde LiS: True Colors için de bunu beklerdim. Belki bir ay daha verebiliriz."

Söylenti: Death Stranding Extended Edition yakında duyurulacak

Navtra, PlayStation ile ilgili sızıntılar söz konusu olduğunda iyi bir geçmiş performansına sahip. Bu yüzden umarız ki bu sızıntı doğrudur. Ayrıca son zamanlarda Death Stranding'in er yada geç Xbox platformlarına doğru gideceği de öne sürüldü. Ancak şimdilik Kojima Productions tarafından resmi bir açıklama yapılmış değil.

Death Stranding ile ilgili son gelişmeler ise Cyberpunk 2077'nin çıkışıyla birlikte oyuna özel olarak bir güncelleme almasıydı. Cyberpunk'ın meşhur karakteri Johnny Silverhand'in pilot gözlüğü ve birçok aksesuarını Sam Porter Bridges'a giydirmenize ve hackleme gibi yeni oynanış mekaniklerine izin veren son güncellemenin detaylarını buradan okuyabilirsiniz.

Aynı zamanda eğer kaçırdıysanız Death Stranding için bir kitap yazıldığı haberini de yapmıştık. Oyunun yazarlarından birinin elinden çıkacak bu eser, sevilen oyunu bir romanlaşma sürecinin içerisine sokuyor. Hali hazırda dolambaçlı hikayesiyle oyuncularda farklı izler bırakmayı başaran yapımın bu süreç için uygun olduğunu da belirtmekte fayda var.

Eğer hala oynamadıysanız ve oyunun nasıl olduğunu merak ediyorsanız incelememize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. "Ölüm gibi olgulara farklı bir pencereden bakan Death Stranding, oynayacağınız en farklı maceralardan birini size sunuyor" ifadeleriyle tanımladığımız oyun bizden 80 puanı kaptı. Peki sizler oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.


Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2021 12:08
Ne farkı olacak diğer sürümle
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2021 09:12
Harika bir oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2021 13:37
Bence cikmazsada olur gereksiz bir oyun yürüme similasyonu başka birşey değil
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2021 03:25
Ömrü hayatınızda nadir görebileceğiniz bir hikayeye sahip bu oyun, arkadaşlar.
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2021 16:15
Oyunu oynamış mıydın? Eğer oynayıp bitirdiysen bunu demen imkansıza yakın, eğer oynamayıp sadece izleyerek yorum yapıyorsan muhattap dahi olmam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2021 18:16
Bırakın bu oyunu last of us 2'nin ps5 yükseltmesi gelsin native 4K'da 60 fps oynayalım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2021 14:50
Oyunu "Yürüme simulasyon" u diyen arkadaşlar. Atmosfere, müziklere ve hikayeye odaklansa eminim bam başka tat alacaklardır :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Söylenti: Death Stranding Extended Edition yakında duyurulacak
İlginizi Çekebilir