Söylenti: Nintendo Switch için daha büyük yeni model geliyor

Alparslan Gürlek 4.03.2021 - 12:50
Söylenenlere göre Nintendo, pazarda rekabetten düşmemek için Samsung OLED ekranla donatılmış yeni bir Switch sürümü duyuracak. Ayrıca 4K destekleyecek.

Nintendo Switch'in dördüncü yılına da ulaştık ve kuşkusuz yeni nesil cihazlarla karşılaştırıldığında hibrit konsol, yaşını göstermeye başlıyor. Nintendo Switch satışları olası bir düşüşle bu durumda mücadele edemeyecek gibi görünüyor. Ancak gelen yeni raporlar, şirketin rekabette kalmak için yeni bir Switch sürümü üzerinde çalıştığını işaret ediyor.

Nintendo Switch için Samsung OLED 4K ekranlı yeni sürüm

Bloomberg'in yeni bir raporuna göre, video oyun devi bu yılın sonlarında daha büyük bir Samsung OLED ekranla donatılmış yeni Switch modelini tanıtarak pazar hakimiyetini sürdürmek için mücadele edecek. Bu yeni sistemin daha ince bir çerçeveye sahip olması bekleniyor.

Bu bilgi, Haziran ayında 7 inç, 720p çözünürlüklü OLED panelde seri üretime başlayacak olan Samsung Display Co. ile "plana aşina olan" kişilerden geliyor. Amaç, ayda bir milyon birimin biraz altında üretim yapmak ve ilk parti panelleri Temmuz ayına kadar montajcılara göndermek olacak. Display Consultancy DSCC'nin kurucu ortağı Yoshio Tamura, yeni panel hakkında şu bilgileri paylaştı:

"OLED paneli, Switch'in mevcut sıvı kristal ekranıyla karşılaştırıldığında daha az pil tüketecek, daha yüksek kontrast ve muhtemelen daha hızlı yanıt süresi sunacak."

Söylenti: Nintendo Switch için daha büyük yeni model geliyor

Bu panel, kaynaklara göre televizyonlarla eşleştirildiğinde "4K ultra yüksek çözünürlüklü grafikleri de" destekleyecek. Henüz Nintendo ve Samsung temsilcileri konu hakkında yorum yapmayı reddetti ve geçen ay Nintendo'nun başkanı Switch'in yeni sürümünü yakın bir zamanda duyurmayı planlamadığını söyledi. Ancak üzerinden yıllar geçmekte olan Switch'in rekabetten düşmesi ve satışların azalması, onları bu tür bir karar vermeye zorlayabilir.

Tabi şu anda bu bahsi geçen yeni Switch sürümü yalnızca bir söylentiden ibaret. Ancak ilerleyen süreçte herhangi bir duyuru yapılırsa, sizi en hızlı şekilde haberdar edeceğiz. Nintendo Switch ile alakalı son haberler biraz yüz güldüren türden. Geçtiğimiz aylarda patlak veren Reddit vs Wall Street finansal savaşında hisselerden büyük paralar kazanan Reddit kullanıcılarından biri, hasta çocuklar için GameStop'tan aldığı konsolları ve oyunları götürmüştü. "Reddit vs Wall Street savaşında yüzü gülen çocuklar oldu" haberini okumak için buraya tıklayabilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2021 21:30
4k çizgifilm izletebilir anca o makina
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2021 04:12
Bunun neyi problem? Kaliteli ve eğlenceli olduktan isterse 4k çizgifilm olsun kardeş. Bir oyunu oyun yapan sadece grafikler değildir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2021 04:09
Dataminer Switch Pro 4k hakkında cihaz veya oyun içinde bilgi bulmuşlardı diye haber okumuştum bir ara. Dogrudur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Söylenti: Nintendo Switch için daha büyük yeni model geliyor
İlginizi Çekebilir