Söylenti: Stranger Things bir sonraki sezon bitiyor

Batuhan İnce 9.02.2020 - 13:37
İnternette yayınlanan bir haberde Stranger Things'in, iki parçaya bölünecek olan dördüncü sezonunun ardından final yapacağı iddia edildi.

Netflix’in en popüler yapımlarından biri olan Stranger Things, bir sonraki sezon ekranlara veda edecek gibi görünüyor.

Duffer kardeşler tarafından yazılıp yönetilen Stranger Things’in ilk sezonu 15 Temmuz 2016’da yayınlanmıştı. Geçtiğimiz yaz yayınlanan üçüncü sezonun hemen ardından dördüncü sezonu duyurulan dizi hakkında ilgi çekici bir iddia ortaya atıldı.

ABD yapımlı bilim kurgu-korku türünün başarılı bir temsilcisi olan dizinin dördüncü sezonda final yapacağı düşünülüyor. Bu düşünceyi ilk ortaya atan We Got This Covered’da yayınlanan bir haber oldu. Yazılan bu haberde, dizinin bir sonraki sezonunun iki parça halinde izleyicilere sunulacağı ve en sonunda da seriyi finale ulaştıracağı belirtilmiş.

Söylenti: Stranger Things bir sonraki sezon bitiyor

Duffer kardeşler, diziyi başlangıçta dört sezon olarak planlamış. Her sezon için bir ana hikaye döngüsü oluşturulan dizinin, normalde bir sonraki sezonda final yapmasını bekleniyormuş; ancak finalin çok daha iyi anlatması adına dördüncü sezonunun ikiye bölüneceği açıklanmış. Bu bölünen kısmın 5. Sezon olarak da yayınlanma ihtimali de varmış ancak iki sezon da aynı ana hikayeyi konu alacakmış. İkiye ayrılan bu sezonun kaç bölümden oluşacağı ise gizliliğini koruyor.

Netflix’in sezonu ikiye bölerek dizi üzerinden kazanacağı geliri iki katına çıkartmak istediği de bir dedikodu olarak konuşulmaya başlandı; eğer bu iddialar doğruysa, Stranger Things oldukça uzatılmış bir final sezonu ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Mike Wheeler karakterini canlandıran Finn Wolfhard, üçüncü sezondan önce verdiği bir röportajda dizinin sona erebilmesi için en fazla iki sezona ihtiyacı olduğuna yönelik kişisel düşüncelerini paylaşmıştı. Will Byers karakterine hayat veren Noah Schnapp ise “Hikayenin bitmesi gerektiği yerde durmalıyız. Başka hikaye yoksa, başka hikaye yoktur,” diyerek dizinin finali hakkında açıklamada bulunmuştu.

Bu iddiaların doğru olmama ihtimali de var. Birçok basın kuruluşu haberin doğruluğunu sınamak için Netflix ile bağlantı kurmaya çalıştığını açıkladı.  Dizinin dördüncü Sezonunun ilk bölümü “The Hellfire Clup (Cehennem Ateşi Kulübü)” olacağı sızan bir senaryo sayfasında görülmüştü. Son sezonda hikayenin bir ayağının Rusya’ya bağlanması ve dizinin 1986 yılına yaklaşıyor olması da insanların kafasında Çernobil Faciasının diziye ekleneceğine dair bir algı oluşturmuş durumda.  

Siz de Stranger Things’in artık final yapması gerektiğini düşünüyor musunuz?

Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2020 23:04
Bu söylenti değil (: doğru ve araştırarak haber yapmanızı öneririm. 4.sexon'un son sezon olacağı açıklandı zaten (:
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2020 22:36
Kesinlikle bitmemeli . Hayatımda takip ettiğim en iyi dizilerden biri hatta ilki .
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2020 21:48
??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2020 21:47
olümüne devam
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2020 21:32
Tek izleyebildigim korku dizisi neden bitiyorsun nedennnnnnnnnn
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2020 21:08
Ya hiç. bitmesi. Ya of i şalalh yalandir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Söylenti: Stranger Things bir sonraki sezon bitiyor
İlginizi Çekebilir