Space Force, Netflix'ten ikinci sezon onayını aldı

Özgür Deveci 14.11.2020 - 21:19
Greg Daniels ve Steve Carell tarafından yaratılan uzay komedisi Space Force, Netflix'ten ikinci sezon onayını aldı.

Greg Daniels ve Steve Carell tarafından yaratılan uzay komedisi Space Force, Netflix'ten ikinci sezon onayını aldı. Dizinin ilk sezonu geçtiğimiz Mayıs ayında başlamıştı. İkinci sezonun çekimleri ise, önümüzdeki yıl Kanada'nın Vancouver şehrinde başlayacak. Dizide dört yıldızlı bir general Mark R. Naird (Steve Carell), Amerikan ordusunun en yeni departmanı olan Uzay Kuvvetlerini göreve hazırlamak üzere isteksizce eksantrik bir bilim insanıyla iş birliği yapar.

Dizinin oyuncu kadrosunda Lisa Kudrow, John Malkovich, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Fred Willard, Tawny Newsome, Diana Silvers, Alex Sparrow ve Don Lake gibi ünlü isimler yer alıyor. Steve Carell, diziyi The Office'in yaratıcısı Greg Daniels ile birlikte yarattı ve her ikisi de yönetici yapımcı olarak görev alıyor. Daniels aynı zamanda diğer yönetici yapımcı Norm Hiscock ile birlikte showrunner rolünü üstleniyor. 3 Arts'tan Howard Klein ayrıca yönetici yapımcılığı üstleniyor.

Space Force, Netflix'ten ikinci sezon onayını aldı

Space Force, Netflix'ten ikinci sezon onayını aldı

Space Force, geçtiğimiz yıl stüdyo tarafından doğrudan sipariş aldı. Dizide Trump, Pentagon'u sözde Space Force'u yaratması için yönlendiriyor. Aralık 2018'de, Pentagon ABD Hava Kuvvetleri'nin yetki alanına girecek bir Space Force kurmanın ilk adımı olarak görülen Uzay Komutanlığı'nı yaratması için bir emir imzaladı. Dizide buradan ilham aldı.

Steve Carell'in Variety ile yaptığı röportajda, Daniels'ı kendisine bu fikri sunması için aradığını ve Daniels'ın akla gelen ilk isim olduğunu söyledi. Emmy adaylığı bulunan ve Altın Küre ödülü sahibi Amerikalı yapımcı Carell konuyla ilgili "Zeki, eğlenceli ve mükemmel bir zevke sahip. Ona bundan dolayı çok güveniyorum. Çoğu zaman içgüdülerimiz birbiriyle uyumludur. Genelde benzer tür şeyleri eğlenceli, dokunaklı veya ilgi çekici buluyoruz. İlk tanıştığımızdan beri durum böyle." ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Space Force, Netflix'ten ikinci sezon onayını aldı
İlginizi Çekebilir