Spellbreak oynaması ücretsiz olarak çıkacak

Özgür Deveci 16.07.2020 - 09:56
Proletariat tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan fantastik battle royale oyunu Spellbreak oynaması ücretsiz olarak çıkışını gerçekleştirecek.

Geliştirici ve yayıncı Proletariat, fantastik battle royale oyunu Spellbreak'in oynaması ücretsiz bir oyun olacağını duyurdu. Şu an için kapalı betada olan oyun PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve Epic Games Store aracılığıyla PC için bu yıl çıkışını gerçekleştirecek.

Proletariat'ın CEO'su Seth Sivak oyunla ilgili "Oyuncuların Spellbreak'i kolayca arkadaşlarıyla oynayabilmesini istiyoruz ve oyunu free to play yapmamız bu hedefe ulaşmamıza oldukça yardımcı olacak. Oyunun oynaması ücretsiz olması ve ilk günde çapraz platform desteğinin olması Spellbreak'in mümkün olduğunca çok kişi tarafından erişilebilir olmasını sağlama hedefimizi pekiştiriyor." ifadelerinde bulundu.

Spellbreak oynaması ücretsiz olarak çıkacak

Spellbreak oynaması ücretsiz olarak çıkacak

Proletariat tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan fantastik battle royale oyunu Spellbreak free to play olarak çıkışını gerçekleştirecek. Bu destansı fantastik aksiyon battle royale'de güçlü bir savaş büyücüsü olarak sınıfınızı seçecek, muhteşem büyüler yapacak ve düşmanlarınızı alt edeceksiniz. Gizemli Hollow Lands'de geçen oyunumuz, düzinelerce çevrimiçi arkadaşınızla atılacağınız, dur durak bilmeyen bir hayatta kalma mücadelesinin yanı sıra derin bir eşya ve sınıf sisteminin inceliklerini içeriyor.

İster ikili silah eldiveniyle devasa yıldırım ve ateş topları oluşturun ister gölgelerden yürümek ve aksiyona doğru uçmak için güçlü hareket rünlerini kullanın, savaş sırasında sahip olduğunuz seçimler zaferin anahtarıdır. Geniş ve sürekli güncellenen sürprizlerle dolu bu dünyada, çeşitli modlarda geliştirdiklerinizi senkronize edin ve düşmanlarınızı yerle bir edin.

Ana Özellikler

Sınıfınızı seçin - Alev duvarı oluşturan Pyromancer, yıldırım fırtınasını kontrol eden Conduit ve buz kullanan Frostborn gibi altı farklı sınıfla rakiplerinizi alt edin.

Oyun tarzınızı kişiselleştirin - Yeteneklerinizi seçin ve oyun oynama şeklinizi tamamlayacak şekilde düzinelerce büyüler, büyücüler, rünler ve eşyaları karıştırın ve eşleştirin.

En iyilerle savaşın - Battle Royale ve Clash gibi çeşitli oyun modlarında dünyanın dört bir yanındaki çevrimiçi arkadaşlarınızla oynayın.

Efsanenin derinlerine dalın - Fısıldayan bozkırlardan derin çam ormanlarına ve kurak çöl şehirlerine kadar çeşitli ortamların bulunduğu büyülü dünya Hollow Lands'in sırlarını keşfedin.

Son olarak oyunun yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spellbreak oynaması ücretsiz olarak çıkacak
İlginizi Çekebilir