Spider-Man 3 setinden ilk görsel paylaşıldı

Özgür Deveci 8.11.2020 - 21:24
Uncharted filminin çekimlerini tamamlayan ünlü oyuncu Tom Holland, Spider-Man 3 setinden ilk görseli yayınladı.

Spider-Man: Far From Home'un devamı niteliğinde olacak Spider-Man 3 için ilk görsel paylaşıldı. Geçtiğimiz haftalarda popüler video oyun serisi Uncharted'ın film uyarlamasından ilk set fotoğrafını paylaşan Tom Holland, bu seferde Spider-Man 3 setinden bir görsel yayınladı. Resmi adı henüz belli olmayan film için paylaşılan görsele baktığımızda ünlü oyuncuyu kostümüyle ve maskesiyle görüyoruz. Kişisel Instagram hesabı üzerinden paylaşım yapan Holland, sosyal sorumluluk anlamında da pandemi sürecine ilişkin önemli bir mesaj vermiş oldu. Daha önce 16 Temmuz'dan 5 Kasım'a ertelenen yapım, 17 Aralık 2021 tarihinde sinemaseverler ile buluşacak.

Spider-Man 3 setinden ilk görsel paylaşıldı

Spider-Man 3 setinden ilk görsel paylaşıldı

Serininin hayranları yeni film için oldukça heyecanlı görünüyor. Jamie Foxx imzasını taşıyan 2014 yapımı The Amazing Spider-Man 2 filmindeki Electro'nun rolü yeniden canlandıracağına dair yapılan sürpriz açıklamanın ardından, yeni filmin Spider-Man: Into the Spider-Verse'deki çoklu evrenleri Marvel Sinematik Evreni'ne getireceği söyleniyor. Bu söylentiler, Benedict Cumberbatch’in Doctor Strange olarak Spider-Man’ın yeni akıl hocası olarak görüneceği ve Doctor Strange'in devam filmi In the Multiverse of Madness’e bağlanacağı gerçeğiyle de destekleniyor.

Her şey bir yana, Cumberbatch'in yeni Spider-Man filminde rol alması ayrıca, hem MCU hem de Sony'nin sinematik evreninde çıkacak olan filmlerin, çoklu evrenin anlatı olanaklarına büyük ölçüde dayanabileceğini gösteriyor. Bu gelecekte yayınlanacak Örümcek Adam filmleri için oldukça yararlı olabilir. Jon Watts imzasını taşıyacak üçüncü Örümcek Adam filminin 17 Aralık 2021 tarihinde gösterime girmesi planlanıyor.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Wear a mask, I’m wearing two...

Tom Holland (@tomholland2013)'in paylaştığı bir gönderi ()

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.11.2020 22:51
Göğsündeki Örümcek nasıl örümcekki o, Bizim köydeki bok böceğine benziyor...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.11.2020 14:28
Örümceğin maske takmasınıda gördük ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.11.2020 12:08
Aynı yüzü her filmde görmekten bıktık.Madem yönetmenler yapımcılar çok seviyor niye bi film çekiminin bitmesini bekliyorlarki.
İstedikleri adamla çeksinler after effect ile kafasını montajlasınlar olsun bitsin.Yakında onuda görcez eminim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man 3 setinden ilk görsel paylaşıldı
İlginizi Çekebilir