Kadın başrollü Spider-Man filmi: Madame Web

Berkcan Aktürk 10.06.2023 - 20:24
Sony'nin Spider-Verse'ü büyümeye devam ediyor, çünkü stüdyo bu evreni gün geçtikçe geliştirmeye, dallandırmaya devam ediyor. Stüdyonun bir sonraki projesi ise, ilk kadın başrollü Spider-Man filmi: Madame web olacak.

Sony'nin Spider-Verse'ü büyümeye devam ediyor, çünkü stüdyo bu evreni gün geçtikçe geliştirmeye, dallandırmaya devam ediyor. Stüdyonun bir sonraki projesi ise, ilk kadın başrollü Spider-Man: Madame Web filmi olacak. Spider-Man: Across the Spider Verse'ün büyük başarısının ardından, stüdyonun bir başka spinoff'u olan Madame Web, 2024 yılında izleyiclerle buluşacak.

İzleyiciler, 16 Şubat 2024'te Dakota Johnson ve Sydney Sweeney'i Madame We'de süper kahraman rollerinde izleyecekler. Collider'ın haberine göre, Sony ve Marvel'ın sürekli genişleyen Spider-Man evreninde Madame Web, beyaz perdede ağını örmeye hazır olan ama çokça değişiklerle beraber karşımıza çıkacak büyüleyici bir kahraman olacak. Erkek süper kahramanların egemen olduğu Spider-Man evreni, Madame Web ile vites değiştirecek. Dakota Johnson ve Sydney Sweeney'nin başrolde olduğu Madame Web, müthiş oyuncu kadrosuyla beraber Spider-Man evrenine kadın süper kahramanlarla yön verecek.

Marvel'ın sıradaki filmi Spider-Man: Madame Web

Efsanevi yapımcılardan olan Lorenzo di Bonaventura, geçtiğimiz günlerde Madame Web'in, Spider-Man evrenine nasıl dahil olacağına dair bazı ilginç bilgiler verdi. Bu filmin, standart süper kahraman filmi yapısını takip etmeyeceğini vurgulayan Loranzo, bunun yerine Madame Web'in daha gerilimli bir yapısının olacağını da öne sürdü. Lorenzo, Madame Web'in çizgi romanlardaki aslına sadık kalınarak yapılacağının da güvencesini verdi.

Marvel'ın sıradaki Spider-Man filmi: Madame Web

Madame Web, süper kahraman türüne yenilik getirmekle kalmıyor, aynı zamanda alışılagelmiş aksiyon yoğunluğundan sıyrılarak daha gerilimli bir yapıya bürünüyor. Lorenzo izleyicilere, tanıdıkları ve bildikleri evrenden başka bir yöne sapılmayacağının da altını çizdi.

"Bu farklı türde bir film... Bir bakıma, daha çok gerilim filmi" diyen Lorenzo, " bu bir aksiyon filmi değil, çünkü Madame Web'in yapısı ve becerisi bir aksiyon filmine elverişli değil" dedi.

Vizyon tarihi henüz aylar öncesinden bilindiği ve Sony tarafından herhangi bir pazarlama materyali çıkarmadığı için, film hakkında henüz daha fazla bir şey bilinmiyor. Hayranlar erkenden fragmanı isteseler de, şimdiye kadar yansıtılan bilgiler bu kadardı. Film New York'ta çekilirken sadece birkaç set fotoğrafı sızdırılmıştı. Ancak, sızdırılan fotoğraflar da Madame Web için hayranların ilgisini çekmişe benziyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 02:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.06.2023 13:04
Neden
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2023 13:10
Neden olmasın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man: Madame Web
İlginizi Çekebilir