Spider-Man: No Way Home yeniden zirvede

Ersin Kılıç 5.09.2022 - 13:53
Geçtiğimiz yıl sonunda gösterime giren Spider-Man: No Way Home, yeniden gösterime girmesinin ardından bir kez daha zirveye oturdu.

Spider-Man: No Way Home geçtiğimiz Aralık ayında gösterime girmiş ve tüm dünyada büyük bir izleyici sayısına ulaşmayı başarmıştı. Ülkemizde de ilk haftasında bir milyona yaklaşan ve toplamda iki milyon seyirci barajını aşmayı başaran film, bildiğiniz gibi Amerika başta olmak üzere bazı bölgelerde tekrar sinema salonlarında gösterime girdi. İşte kesilmiş sahnelerin yer aldığı bu yeni hali ile Spider-Man: No Way Home, Amerika gişe savaşında bir kez daha zirveye oturmuş durumda.

Spider-Man: No Way Home yeniden Amerika zirvesine yerleşti

Spider-Man: No Way Home yeniden zirvede

Amerika'da normalde yaz aylarının da etkisi ile yavaş giden gişe hasılatları İşçi Bayramı haftasında tekrar yükselişe geçti. Kesilmiş sahnelerin yer aldığı Spider-Man:No Way Home - More Fun isimli versiyonu geçtiğimiz hafta sonunda en çok izlenen film olmayı başararak altı milyon dolarlık hasılat daha elde etti. 

Arkasından gelen filme baktığımızda ise Top Gun Maverick'i görüyoruz. Tom Cruise'un başrolde yer aldığı film bu yıla damga vurmayı başarmış ve gelmiş geçmiş en çok izlenen filmlerden biri olmuştu. Dijital platformlarda yayınlanmasına rağmen film geçtiğimiz hafta sonunda 5.5 milyon dolar daha hasılat elde etmeyi başardı. Hemen arkasında gelen DC League of Super Pets filmi 5.45 milyon dolar, Suikast Treni filmi 5.4 milyon dolar ve Davet filmi ise 4.7 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2022 14:23
Çok kötü bir filmdi pandemi insanlarin film zevkini demi öldürdü nedir anlamadım.
MK Okuru
MK Okuru 4.10.2022 17:03
de mi*
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man: No Way Home yeniden zirvede
İlginizi Çekebilir