Spider-Man Remastered destekli yeni AMD Yazılım Sürümü yayınlandı

Ersin Kılıç 15.08.2022 - 12:20
Spider-Man Remastered PC sürümünün gelmesi ile birlikte grafik kartları için oyundan daha iyi performans alabileceğimiz yazılım sürümleri de gelmeye başladı.

Konsol sürümünün ardından Spider-Man Remastered PC sürümü geçtiğimiz hafta raflardaki yerini aldı. Steam satışları listesinde şimdiden tepeye oynayan Spider-Man Remastered sürümü için tabi ki grafik kartları sürücüleri de yayınlanmaya başladı. AMD yayınladığı son yazılım sürümünde bu oyundan daha iyi performans alabileceğimiz optimizasyon çözümleri sunarken aynı zamanda Halo Infinite için Radeon Boost özelliğini de devreye soktu. AMD Software: Adrenalin Edition 22.8.1 sürümü için yapılan açıklama şu şekilde;

Spider-Man Remastered destekli AMD Software: Adrenalin Edition 22.8.1 yayınlandı

Spider-Man Remastered destekli yeni AMD Yazılım Sürümü yayınlandı

AMD, Halo Infinite'de Radeon Boost'u etkinleştiren AMD Software: Adrenalin Edition 22.8.1'i piyasaya sürdü. Radeon Boost, görüntü çözünürlüğünü dinamik olarak azaltarak veya bir karenin farklı bölgeleri için değişen gölgeleme oranlarıyla, görüntü kalitesi üzerinde neredeyse hiçbir algısal etki olmadan FPS'yi ve akışkanlığı arttırıp yanıt vermeyi destekleyerek daha yüksek performans sunuyor.

Yeni yazılım sürücüsü ayrıca Marvel's Spider-Man Remastered ve Thymesia için ilk gün desteğini de içeriyor. Ayrıca Radeon oyuncularına yeni AAA ve popüler bağımsız oyunlarda olağanüstü performans sağlıyor.

 AMD Software: Adrenalin Edition 22.8.1 sürücüsünü buradan indirebilir ve tam sürüm notlarını burada bulabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man Remastered destekli yeni AMD Yazılım Sürümü yayınlandı
İlginizi Çekebilir