Spider-Man'in ikinci genişleme paketi bugün çıkış yapıyor

Korhan ONUK 20.11.2018 - 11:39
Halkın tekrar Spider-Man'e ihtiyacı var.

Insomniac Games tarafından geliştirilen ve PS4 için çıkış yapan Marvel's Spider-Man birçok inceleme sitesinden olumlu yorumlar almıştı. Bugün oyuna ekleneceği açıklanan üç genişleme paketinden ikincisi olan Turf Wars için çıkış fragmanı yayımlandı. 

Genişleme paketi birçok yeni içerik getiriyor.

Yayımlanan fragman, J. Jonah Jameson tarafından anlatılıyor ve oynanış görüntüleri de içeriyor. City That Never Sleep (Asla Uyumayan Şehir) hikaye serisinin ikinci genişleme paketi olacak olan Turf Wars bugün çıkış yapacak. 

Turf Wars, Hammerhead adlı kötü karakterimizin Dons of the Maggia ailesine savaş ilan etmesini konu alıyor. New York Polis Departmanı'nın başı Yuri Watanabe ve Spider-Man, bu savaş tüm şehri kaplamadan önce olaylara bir son vermek istiyor. 

Stable International tarafından üretilen silahlar donatılmış düşmanlar genişleme paketinde bizleri oldukça zorlayacak. Düşman kalelerine girerken güçlü direnişlerle karşılamaya kendinizi hazırlasanız iyi olur. 

Turf Wars, Spider-Man'e üç yeni kostüm getirecek. Toplanacak yeni eşyalar, görevlerden elde edilecek yeni başarımlar ve meydan okumalar da oyuna eklenenler arasında. 

Oyunda; bulacağınız Daily Bugle gazetelerinden, sosyal medyadaki paylaşımlardan ve J.Jonah Jameson'ın ses kayıtlarından şehirde neler olduğunu öğrenebileceğiz. 

Marvel's Spider-Man'in hikayesi Turf Wars ile devam ediyor. Bakalım hikaye bizi nereye götürecek ve üçüncü ek pakette neler göreceğiz. Sizler Turf Wars hakkında heyecanlı mısınız?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 22:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.11.2018 14:29
Mükemmel bi dlc Bu spider man oyunu efsane olur ilerde 2002 de çıkan spider the movie game neyse buda öyle
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man'in ikinci genişleme paketinin çıkış fragmanı yayımlandı
İlginizi Çekebilir