Splatoon 3 çıkış tarihi açıklandı

Efdal Erdem 25.04.2022 - 10:48
Splatoon 3 çıkış tarihi bir oynanış videosuyla beraber açıklandı. Nintendo serinin ikinci oyununu oynayanlara bir sürprizi de duyurdu.

Kelimenin tam anlamıyla rengarenk bir oyun serisi olan Splatoon’un üçüncü oyunu için Turf War oynanış videosu yayınlandı. Beraberinde Splatoon 3 çıkış tarihi de açıklandı. Bunun yanı sıra Splatoon 3 kapak tasarımı da kendini gösterdi. Splatoon ilk kez 2015 yılında Nintendo Wii U için çıkmıştı. Serinin ikinci oyunu Nintendo Switch’in yanı sıra Sony ve Microsoft’un konsolları için de yayımlanmıştı. Üçüncü oyununun tekrar sadece Nintendo platformu ile sınırlı kalması bekleniyor.

Splatoon 3 çıkış tarihi ne zaman?

4 dakikalık bir oynanış videosuyla beraber Splatoon 3’ün Nintendo Switch için çıkış tarihi 9 Eylül 2022 olarak açıklandı. Yapımın çok oyunculu modlarından sadece ufak bir kesit olan Turf War, 4 kişilik iki takımı karşı karşıya getiriyor. En geniş alanı kendi rengine boyayan takım karşılaşmayı kazanıyor. Splatoon 3’te, serinin birinci ve ikinci oyunlarından haritalar olacağı gibi Turf War videosunda yer verilen Eeltail Alley benzeri yeni alanlar da eklenecek.

Splatoon 3 çıkış tarihi açıklandı

Oynanış videosunda dikkat çeken bir diğer yenilik, boyayı yatay ve dikey olarak dağıtmayı sağlayan ok şeklindeki yeni silahlardan biri. Splatoon 3 bir hikaye moduna da sahip olacak. Ayrıca Nintendo Switch Online + Expansion Pack sahiplerinin Splatoon 2 DLC’si Octo Expansion’u herhangi bir ek ücret ödemeden oynayabileceği de belirtildi. Çıkış tarihinin beraberinde oyunun kapak tasarımı da netlik kazanırken Splatoon 3 şu anda 59.99 Dolar fiyatıyla ön siparişte.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Splatoon 3 çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir