SpyParty, beş senelik aradan sonra Steam Early Access'e girdi

Mehmet Atilla Turan 17.04.2018 - 18:56
Daha çok "Late Access" denebilir...

2013 senesinde minimalistik grafikleri ve farklı oynanışı ile dikkat çekmeyi başaran SpyParty, beş seneden sonra Steam'de Early Access sekmesine girdi. Uzun zamandır yapımcının sitesinde bulunan oyun, aslında bir hayli eğlenceli olan "casus bulma" yolunda ilerliyor ve daha önce görülmemiş bir türü oyun dünyasına sunmayı başarıyor.

Geç olsun, güç olmasın

SpyParty, şu ana kadar beklenmedik en garip rekabetçi oyunlarından biri olarak sayılabilir. İki kişilik oynanan bu oyunda bir casus ve casusu avlayan kişi bulunuyor. Casus, partideki herhangi bir kişi olabilir, bunu bulmak ise tabii ki casusu avlayana düşüyor. Casusun görevi ise belirli bir objeyi, avlayana yakalanmadan çalışmak oluyor, bunu ise etrafta gezinerek, eşyalara bakarak veya garsondan içki içerek gizleyebiliyor. Tabii avlayanın gözü keskin ise casusu hemen kolayca fark edebiliyor.

Oynayan çoğu kişinin tavsiye ettiği SpyParty, dün Steam Early Access'te yerini aldı. Bir hayli geç kalmasına rağmen halen oyuncu çekmeye devam eden oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Yapımcı Chris Hecker ve Jonh Cimino ise bunu kutlamak için SpyParty adına özel bir fragman yayınladı.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2018 21:09
Hani en marjinal bizdik? Bu nasıl erken erişim?
Kalan Karakter: 300 Gönder
SpyParty, beş senelik aradan sonra Steam Early Access'e girdi
İlginizi Çekebilir