Spyro oyunlarının yenilenmesi konusu gizem olmaya devam ediyor

Murat Boran 3.04.2018 - 13:57
Önce Crash Bandicoot, şimdi de Spyro... Acaba sırada hangi "remake" var?

2018'in Şubat ayında Spyro oyunlarının yenilenerek bizlerle yeniden buluşturulabileceğine ilişkin ilk bilgileri sizlere bu adresteki haberimiz aracılığıyla paylaşmıştık. İlgili haberimizin ardından bugün Activision ve Spyro cephesinde yeni bir gelişme daha yaşandı. Oluşan bu atmosfere bakıldığında, tıpkı Crash Bandicoot remake'i gibi Spyro remake sürümlerinin ortaya çıkması için, oldukça kuvvetli şüpheler oluşmuş görünüyor.

Spyro oyunları yenilenecek mi?

IGN editörlerlerinden Jonathon Dornbush'un buradaki tweet'i bizleri bu konuda merakta bırakan ilk paylaşım olma özelliğine sahip.  Spyro oyunlarının ön gösteriminin Mart 2018'de yapılması ön görülmüştü ancak bu durum ne yazık ki gerçekleşmedi. Şu an için Spyro oyunlarının yeniden ne zaman tanıtılacağına dair yeni bir bilgi paylaşılmış görünmüyor. Ancak oyunun çıkışının 20. yılına özel olarak Eylül 2018 tarihinde sunulması bekleniyor.  Şimdilik sadece Playstation 4 ve Playstation 4 Pro için çıkarılacağı bilgisine sahip olduğumuz yeni Spyro oyunlarının farklı platformlara da gelip gelmeyeceği henüz kesinlik kazanmış değil. 

Peki sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce yenilenen bir Spyro oyununu beklemeli miyiz? Yorumlarınızda bizlerle bu konudaki fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 06:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2018 16:32
şahsen çok isterim ps4 çıkmasını ps1 de bu oyun vardı başından kalkamazdım. geçmişe mazi olur beklenir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spyro oyunlarının yenilenmesi konusu gizem olmaya devam ediyor
İlginizi Çekebilir