Square Enix iki Lara Croft oyununu ücretsiz dağıtıyor

Alparslan Gürlek 18.03.2021 - 14:31
Square Enix, Lara Croft serisinden iki oyunu sunumu kutlamak adına Twitter'dan ücretsiz olarak dağıtıyor. Yapmanız gerekenler haberimizde.

Square Enix, iki Lara Croft oyununu alışılmadık bir şekilde ücretsiz dağıtıyor. "Lara Croft And The Guardian of Light" ve "Lara Croft And The Temple of Osiris" oyunlarını ücretsiz şekilde almak için yapmanız gereken ise çok basit. Gelin bu iki ücretsiz Lara Croft oyununuzu nasıl alacağınızdan bahsedelim.

Square Enix Twitter'dan ücretsiz iki Lara Croft oyunu veriyor

Biliyorsunuz bugün Square Enix yeni bir sunum gerçekleştirecek. Bu sunum sırasında yeni duyurular ve oyunlara dair güncellemeler duyacağız. Geçenlerde sızdırılan Tomb Raider Definitive Survivor Trilogy'nin de bu sunum sırasında duyurulması bekleniyor. Ayrıca Square Enix Montreal tarafından geliştirilen yeni mobil oyun hakkında da bilgiler verilecek. Bu sunumu kutlamak adına şirket, Twitter üzerinden iki Lara Croft oyununu, kullanıcılara ücretsiz şekilde dağıtacak. İki oyunu da ücretsiz şekilde almak için yapmanız gerekenler ise çok basit:

  • Square Enix'i Twitter üzerinden (@SQUAREENIX) takip edin
  • Resmi hesaptan paylaşılan gönderiyi #SquareEnixPresents etiketini kullanarak yanıtlayın
  • Oyunlara ait kodlar özel mesaj kutunuzdan size iletilecek

Square Enix'in bugün yapacağı sunumu kutlamak adına seçtiği yöntem oldukça ilginç. Hem sunumun görünürlüğünü artırmak hem de oyunculara ücretsiz oyun vermek için bu yöntemi seçmişler. İki Lara Croft oyununu ücretsiz şekilde edinebilmeniz için yukarıdaki adımları uygulamanız gerekiyor. Oyunların PC platformunda oynanabilir olduğunu da belirtelim.

Square Enix iki Lara Croft oyununu ücretsiz dağıtıyor

İki ücretsiz oyun hakkında

Lara Croft and the Temple of Osiris, ilk kez 2014 yılının sonlarında piyasaya sürülmüş bir yapım. Crystal Dynamics tarafından geliştirilen oyun PlayStation 4, Xbox One ve Stadia için Avrupa'daki yan yayın kuruluşu tarafından yayınlanıyor. PC sürümü ise yukarıda bahsettiğimiz gibi şimdi ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Lara Croft and the Guardian of Light ise ilk oyuna göre daha eski. Çıkış tarihi 18 Ağustos 2010 olan yapım aynı geliştirici tarafından üretildi ve PC, Android, iOS, Xbox 360 ve PlayStation 3 platformlarında yayınlanıyor. Yine tekrarlayalım, ücretsiz sürümü yalnızca PC için dağıtılıyor. Tomb Raider: Underworld ile aynı oyun motoru teknolojisiyle geliştirildi.

Peki sizler Square Enix'in dağıttığı bu ücretsiz oyunlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2021 07:26
Steam kodu arkadaşlar bana geldi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2021 14:45
Bana hâla kod gelemdi
---------------
Henüz bana da gelmedi "Sihir gibi hızlı olmasını beklemeyin" demişlerdi ancak bu kadar yavaş olmasını da beklemiyorduk.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2021 16:44
Kod steamde mi geçerli olacak?
--------------
Büyük ihtimalle Steam kodu gönderirler, iki oyun da Steam'de bulunuyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2021 15:33
Oooo kral,
square enix goes down on the DMs
+Rep
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2021 15:07
Güzel içerik teşekkürler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Square Enix iki Lara Croft oyununu ücretsiz dağıtıyor
İlginizi Çekebilir