Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy sızdırıldı

Alparslan Gürlek 8.03.2021 - 10:50
Tomb Raider üçlemesinin remastered sürümü olan Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, Microsoft Store'da listelendi ve hemen kaldırıldı.

Tomb Raider oyun üçlemesinin remastered sürümü yolda gibi görünüyor. Microsoft Store üzerinde önce listelenen, sonra kaldırılan Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy bunu açıklar nitelikte. Üç oyunun da yeniden elden geçirilmiş sürümlerinden oluşan bir koleksiyon listeleniyordu. Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider ve Shadow of the Tomb Raider oyunlarının yanı sıra tüm DLC'lerini de içeriyordu. Herhangi bir fiyat listelenmemişti ancak çıkış tarihi 18 Mart olarak gözüküyordu.

Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy sızdırıldı

Kısa süre önce duyurulan Lara Croft'un maceralarına dayanan Netflix animesinin, bu üçlemeden sonrasında geçeceği göz önüne alındığında, remastered paketi yayınlamak için doğru paketi seçtiklerini söyleyebiliriz.

Ayrıca koleksiyonun mağazadan kaldırılmadan önce açıklaması şu şekildeydi:

"Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, ödüllü Tomb Raider serisi oyunlarının tam sürümüdür. Bu koleksiyon, eleştirmenlerce beğenilen önceki bütün oyunların tüm sürümlerini içerir. Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition. Japonya'nın Yamatai adasında mahsur kalan Tomb Raider ile hikayeye başlayın, daha sonra ölümsüz bir sırrı saklayan Siberya tundralarına, son olarak da dehşet verici bir gücü ortaya çıkarmak için Peru'nun dağlarına gidin. Her oyundaki tam, kesin sürüm içeriğiyle, bu üçleme size saatlerce nefes kesen keşifler, zorlayıcı bulmacalar ve kaderinde Tomb Raider olmak olan Lara'nın hayatta kalma mücadelesini vaat ediyor."

Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy sızdırıldı

Tomb Raider üçlemesi

İlk olarak Tomb Raider, Square Enix ve Crystal Dynamics tarafından geliştirilip yayınlanan oyun ilk kez 2013 yılında çıkmıştı. PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, PC platformları için yayınlanmıştı. Serinin üçüncü çağını başlatan oyun olarak adlandırılır. Daha sonrasında 2015 yılında Rise of the Tomb Raider ve 2018 yılında Shadow of the Tomb Raider seriye katıldı. Genel olarak oyuncular tarafından sevilen seri inceleme puanları konusunda da oldukça başarılıydı. İlk oyunun Metascore'u 86 iken, ikinci oyun 88 ve son oyun da 77 puan alıyor.

Ayrıca son haberlere göre hayran yapımı Tomb Raider 2 remastered için yayınlanan görseller oldukça iyi görünüyordu. Habere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Sizler de görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 08:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2021 17:19
türkçe dil seçeneği getirin tomb raidera artık ya.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2021 13:42
Ps4 oyunlari ps5 de 240p gibi yaw su eski nesilden kurtulalim artik pc side xbox ps5 ine neyde bu nesile oyun yapin . Başlarim ps4 ps5 oynanabilirliğine adam gibi oyun göremedik 1 sene olacak nerdeyse , bi call of duty çöpı var bide demon soul spidedman , bu oyunlar tam hiç zevki olmayan tirt oyunlr
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2021 13:31
İyi bi gelsinde 12 teraflops da deneyelim SX
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2021 12:35
acaba Square Enix aynısını deux ex içinde yapacakmı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2021 23:39
Eski oyunları oynadık arkadaş. Yeni oyun yapın.
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2021 10:06
Böyle dersin, yeni oyun yaparlar çıkışında gider korsan indirirsin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy sızdırıldı
İlginizi Çekebilir