Square Enix ve Deep Silver 6 Haziran’da yeni oyunlarını tanıtacak

Özgür Deveci 3.06.2020 - 15:01
GamesRadar+ tarafından duyurulan ve Future Games Show 2020 olarak adlandırılan etkinlikte Square Enix, Devolver ve Deep Silver'dan yeni oyunlar tanıtılacak.

Dünyada yaşanan COVID-19 salgını yüzünden büyük oyun fuarlarının iptal edilmesiyle birlikte oyun geliştiricileri ve yayıncıları yapımlarını online olarak duyurmaya devam ediyor. Daha önce IGN tarafından düzenlenen Summer of Gaming etkinliğini ve CD Projekt RED'in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077'yi göreceğimiz Night City Wire etkinliğini duyurmuştuk. Hatta ABD yaşanan protestolar nedeniyle firmalar bu etkinliklerini ertelediklerini de açıklamışlardı. Bir etkinlik haberi de GamesRadar+'dan geldi. Future Games Show 2020 adında yayınlanacak etkinlikte Square Enix, Deep Silver ve Devolver Digital yeni oyunlarını tanıtacak.

Sunuculuğunu Uncharted serisinin seslendirme sanatçıları Emily Rose (Elena Fisher) ile Nolan North'ın (Nathan Drake) yapacağı etkinlikte fragmanlar, özel oyunlar, geliştirici röportajları ve bazı tanıtım videoları göreceğiz.

Square Enix ve Deep Silver 6 Haziran’da yeni oyunlarını tanıtacak

Etkinliğine katılacak yayıncı ve stüdyolar Square Enix, Team 17, tinyBuild, Deep Silver, Curve Digital, Merge Games, Red Thread Games and Walkabout Games, Raw Fury, Hi-Rez Studios, TeamKill Media ve Devolver Digital olarak açıklandı. Future Games Show etkinliğinde toplamda 30'dan fazla yeni oyun duyurulacak. Dahası, etkinliğe hem AAA hem de indie oyunlar ev sahipliği yapacak.

Uncharted serisinde Elena Fisher karakterini seslendiren Emily Rose etkinlik hakkında şunları söyledi:

“Sevgili arkadaşım Nolan ile Future Games Show etkinliğine ev sahipliği yaptığım için çok heyecanlıyım. Cumartesi günü bize katılın, bir patlama olacak!”

Square Enix ve Deep Silver 6 Haziran’da yeni oyunlarını tanıtacak

Yine seride Nathan Drake karakterini seslendiren Nolan North ise ekledi.

“Sevgili arkadaşım Emily Rose ile Future Games Show'a ev sahipliği yapmak benim büyük bir onurdur. Elena ile Nolan'ın şu anki macerası karantina olsa da bu durum dünya çapındaki oyun geliştiricilerinin yaratıcılığından ve hayal gücünden ilham alamayacağımız ve mutluluğunu yaşayamayacağımız anlamına gelmez. 2020 ve sonrasında en dikkat çekici oyunlardan bazılarını açıklayacağımız Cumartesi günü bize katılın.”

Future Games Show 2020 etkinliği 7 Haziran Pazar günü 00:30'da başlayacak ve Facebook, GamesRadar+, Twitch ve YouTube platformları üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Son olarak, sizin bu etkinlikten beklentileriniz nedir? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Square Enix ve Deep Silver 6 Haziran’da yeni oyunlarını tanıtacak
İlginizi Çekebilir