Cyberpunk 2077 için planlanan Night City Wire etkinliği ertelendi

Mehmet Akif Zımba 3.06.2020 - 11:35
CD Projekt RED'in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077 için düzenlenen Night City Wire etkinliğini, biraz daha bekleyeceğiz.

CD Projekt RED'in şimdiye kadar geliştirdiği Cyberpunk 2077 için düzenlenen Night City Wire, ani bir kararla ertelendi. Önümüzdeki hafta yapılması planlanan Night City Wire etkinliği, şu an Amerika'da yaşanan olaylardan dolayı 25 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek.

Geliştirici ekip, Cyberpunk 2077 resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, aldıkları bu erteleme kararını duyurdu. CD Projekt RED bu paylaşımda, oyun hakkında verecekleri detaylar için hala heyecanlı olduklarını söylüyor.

Ayrıca şu aralar yaşanan olaylara dikkat çeken ekip, şu an daha önemli durumların duyulması gerektiğini savundu. Irkçılığa, söylemlerine ve bu konudaki eşitsizliklere şiddetle karşı olduklarını da, bu paylaşımlarında dile getirdiler.

CD Projekt RED tarafından yapılan paylaşım ise şu şekilde:

Cyberpunk 2077 için planlanan Night City Wire etkinliği ertelendi

Night City Wire, tek ertelenen etkinlik değil

CD Projekt RED gibi, etkinliğini erteleyen, onlarca firma bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde birçok insanın yine merakla beklediği bir etkinlik, PlayStation 5 The Future of Gaming etkinliği, belirsiz bir tarihe ertelenmişti.

Bu iki etkinliğin yanı sıra Electronic Arts da, bu olaylardan dolayı, etkinliklerini erteleyen firmalardan birisi. Kendileri hem Madden NFL etkinliklerini, hem de yeni tanıtacakları Star Wars: Project Maverick etkinliklerini erteledi.

Cyberpunk 2077 için planlanan Night City Wire etkinliği ertelendi

IGN ekibi de, dün gerçekleştirilmesi planlanan Summer of Gaming ana etkinliğini de 8 Haziran'a ertelediklerini yaptıkları paylaşımla duyurmuştu. Daha etkinlikleriyle ilgili açıklama yapmayan firmalar bulunsa da, neredeyse her birinden bu durumla ilgili bir paylaşım gördük. Bunlara ek olarak, bu firmalar arasından birçoğu da, bu durumu desteklemek adına bağışlarda bulundu.

Summer Game Fest etkinliği bünyesinde, yeni ürünlerini ve planlarını duyuracak olan ekipler de bu konuda birer açıklama yapacaklardır. Ayrıca bu etkinliği uzun süredir bekleyen oyuncular için de, tüm etkinlik planının yeniden düzenlenmesi kaçınılmaz gibi görünüyor. Umarız her şey bir an önce sağlıklı bir şekilde çözüme kavuşur.

COVID-19 salgınının yayılması üzerine, bu sene gerçekleşecek olan tüm büyük etkinlikler iptal edilmişti. Bu duruma oldukça hızlı bir şekilde çözüm getiren oyun sektörü sayesinde, kısa zamanda Summer Game Fest duyurulmuştu. E3 2020 ile birlikte nice etkinliğin de dahil olduğu bu etkinlikler bütünü, üç ay sürecek bir maraton haline gelmişti.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 07:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2020 22:42
Çok şişirilen bir oyun, kesinlikle yılın balonu olacak . Neticesinde bir wicher 3 olmayacak , sonuçta bir fps oyunu elinde silahla , oraya buraya sıkmakdan ileri gidemez !
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cyberpunk 2077 için planlanan Night City Wire etkinliği ertelendi
İlginizi Çekebilir