Squid Game yeni sezonları yolda

Murathan Özlü 30.12.2021 - 18:34
Squid Game'in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, Squid Game yeni sezonları hakkında konuştu, Dong-hyuk, Netflix ile Sezon 2 ve Sezon 3 için görüşme halinde.

Squid Game yeni sezonları, serinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk'a göre uzak bir ihtimal değil.  Hwang Dong-hyuk, 2021'in en popüler yapımlarından olan Squid Game'in ikinci sezonunun şimdiden kafasında şekillendiğini ve Netflix ile sezon 2 ve hatta sezon 3 için iletişimde olduğunu belirtiyor. Dizinin reytingleri salladığı dönemde Squid Game'i devam ettirmek konusunda çekingen konuşan Hwang Dong-hyuk, bir süre sonra Squid Game ikinci sezonunu onaylamıştı.

Squid Game yeni sezonları gelecek ancak henüz netleşen tarihler yok

Yerel medya kuruluşu KBS'e konuşan Dong-hyuk, dizinin geleceği hakkında şu ifadeleri kullandı:

" Netflix ile Squid Game'in ikinci hatta üçüncü sezonu için görüşme halindeyiz. Bence çok geçmeden bir neticeye varacağız.  Squid Game'in geleceği hakkında bir çok ihtimali masaya yatırdık ve dizinin üçüncü sezonu da bu ihtimallere dahil ancak kesinleşmiş bir şey yok.

Squid Game yeni sezon
Dizinin yönetmeni, hikayenin nasıl ilerleyebileceğine dair ise açık kapı bırakıyor. Dizinin ikinci sezonunun, ilk sezonun kaldığı yerden devam edebileceği kadar, dizide gösterilen ilginç bazı karakterlere de yoğunlaşabileceğini belirtiyor. Hwang Dong-hyuk, insanların Squid Game'i ne kadar sevdiklerinin farkında olduğunu ve bu yüzden diziyi devam ettirmenin kendisi için bir "zorunluluk" haline geldğini belirtmişti.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.12.2021 19:18
la casa da papel gibi buda abartıldı şimdi suyu çıkana kadar devam edecekler.
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2022 17:19
La Casa Papel'i bilmem. Ancak ortada bir tasarı, bir senaryo olduğu kesin. Bu dizi kesinlikle abartı ve şartlandırma. Başka birşey yok.
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2022 15:44
azizim bende arkadasa katılyıorum herşey mutlu sonda bıtmelı veya gercekten ekrana ılk sezon gıbı saracak seylerle gelmelıler dunyanın parasını harcıyorlar amaaaa dıyer taraftan da dunyalar kazanıyorlar bakıs acın degısmelı sadece bır oyuncuya bolum basına kac yuz bınlıra verıyorlar
MK Okuru
MK Okuru 31.12.2021 13:05
Ya sizin gibi insanlar neden hiçbir şeyden memnun kalmaz kardeşim. Milyonlarca dolar harcıyor adamlar kafa patlatıyor tüm dünyayı ekrana kitliyor senin gibi tiplerde çıkıp La Casa Da Papel balon gibi şişirildi sıra bunda diyor. Ne yapmalarını bekliyorsun ? Memnuniyetsiz insanlardan nefret ediyorum..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.12.2021 09:30
la casa gibi saçmalanmasında...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Squid Game yeni sezonları yolda
İlginizi Çekebilir