Marvel'ın babası Stan Lee için büyük cinsel istismar suçlaması

Hakan Hervenik 10.01.2018 - 14:20
Marvel'ın babası Stan Lee için büyük suçlama.

Marvel süper kahramanlarının neredeyse tamamını yaratan isim olarak bilinen isim Stan Lee için cinsel istismar suçlaması yapıldı. Suçlamayı yapanlar ise Stan Lee'nin anlaşmalı olduğu ve evinde bakıcılığını yapması için getirttiği bakım evinin kadın çalışanları. Stan Lee ise bu iddiaları güçlü bir şekilde reddediyor.

Stan Lee'ye cinsel suistimal suçlaması

Spider-Man, Iron Man, Hulk ve birçok daha fazla karakteri yaratan isim olan Stan Lee, aynı zamanda Marvel'ın iyi niyet elçisi olarak da bilinir. Marvel filmlerinde aldığı küçük roller ile akıllara kazanan isim, anlatılanlara göre pek de sevimli biri değilmiş. Kendi evi içerisinde çıplak gezip, bakıcılardan cinsel isteklerde bulunuyormuş. Konu hakkında soruşturma ise çoktan başlatıldı. Bildiğiniz üzere Harvey Weinstein olaylarından sonra bir çok kadın kendilerine yapılan cinsel suistimalleri medyaya açıklamaya başladı. Stan Lee'nin avukatı bu konu hakkında "Bay Lee kesin bir şekilde bu suçlamaları reddediyor. İsmini, karakterini ve kariyerini korumak için bu suçlama ile sonuna kadar savaşacak." açıklaması yaptı. Marvel hayranları bu haber yüzünden korkmuş durumda, tabi ki suçlamalarda bulunan kadınların da dinlenmesi gerekiyor. Bakalım sonuç ne olacak?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.01.2018 22:56
Ne var yani bende evde çıplak dolaşıyorum ( şaka ) .Stan Lee benim için çok önemli biri ama açıkcası çapkın olduğundan şüpheliyim.Ama artık "hey güzelim" dendiği zaman bile "cinsel suistimal" diye olay çıkarıp ortaya çıkmaya çalışanlar da yok değil...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.01.2018 17:31
Yok daha neler. Adam yerini bulamayıp paçalardan sızdırıyordur. Ne suistimali? Trump gibi, Nuri Alço kılıklı başkanları var, kalkıp bu adama mı çamur atıyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.01.2018 16:59
sen bari yapma lan
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stan Lee'ye cinsel suistimal suçlaması!
İlginizi Çekebilir